Heräsin muutama aamu sitten Aleksin rapsutuksiin ja jostain syystä kännykkäni äänet olivat jääneet päälle, samaan aikaan kuului sähköpostin ääni. Tiesin heti, että olemme saaneet rakennusluvan, ei hän minua muuten lomalla herättelisi kahdeksan maissa aamulla!

Olin suunnitellut että kun uutiset rakennusluvasta saapuvat, korkkaan pullon Cavaa ja hypin tasajalkaa! Tyydyin nyt kuitenkin juomaan kupin kahvia ja hyppiminen jäi välistä. Ainakin päivä alkoi parhaalla mahdollisella tavalla. #onnenhetkiä #hyväähuomenta


Paikan nimi on "isokivi" tässä se iso kivi!​​​​
Kuvat rannasta.
 

Taas kerran Lupapisteen kautta asiointi on helppoa. Kaikki toimii sähköisesti ja tieto päätöksistä tavoittaa asiakkaan nopeasti.

Seuraavaksi alkaa tontin raivaaminen sekä talon paikan merkkaaminen. Paikan merkitsee sama viranomainen joka on luvan myöntänyt. Aleksilla oli tarpeeksi pitkä mitta isänsä luona joten kävimme merkitsemässä talon paikan samana päivänä ja seuraavalle päivälle oli sovittu virallinen mittaus. Kittilästä kävi viranomainen mittaamassa paikan ja merkitsi yhteen puuhun lattian korkeuden. 


Rannalta päin otettu kuva.
Tie tontille, talo tulee mutkaan hieman vanhan tien päälle.
 

Olemme pikkuhiljaa aloittaneet raivaukset tontilla. Haluamme kaataa mahdollisimman vähän puita, mielummin tehdään jonkinlainen suunnitelma pihalle ja harvennetaan sitä mukaan kun on tarve. Olen pohtinut jopa ammattilaisen palkkaamista pihan suunnitteluun.

Maatyöt tontilla aloitetaan 10.6 ja siitä tuleekin urakka. Maata vaihdetaan PALJON! 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pariskunta Ylläsjärveltä, Lapista. Sirly on yrittjänä Boutique hotellissa Aurora Estatessa ja Aleksi rakentaa puusta, jäästä ja lumesta. Seuraa meidän arkea sekä oman kodin rakentamista. Perheessä myös 8 vuotias Alaskanhusky Viivi.

Hae blogista