Tutustuimme Aleksin kanssa reilut 9 vuotta sitten Kittilässä. Olimme nuoria ja hyvin erilaisia. Toinen oli Lapista ja toinen etelästä, Virosta tai oikeastaan Urjalasta. Ihastuin heti. En sanonut sanaakaan, tuijotin vain. 

Tapailimme alkutalven ja uutenavuotena 2010 aloimme seurustelemaan. Yhdeksän vuoden aikana olemme kasvaneet aikuisiksi, suhteemme on kehittynyt sille tasolle, että menimme kihloihin 2018 toukokuussa Italiassa, Barolossa.  

Moni sanoo, että jos suhde kestää talon rakentamisen, kestää se mitä vain. Uskon kuitenkin meidän olevan valmiita tähän projektiin. Me tunnemme jo toisemme niin hyvin ja Aleksi on ammatiltaan talonrakentaja. On siis hyvä, että toinen meistä oikeasti tietää mitä rakentaminen on. Itse olen oppinut kaikenlaista rakentamisesta, ja varmasti opin paljon lisää. Teoriassa siis, vasaraa minulle ei kannata antaa!

Meillä on sama visio, samat odotukset elämältä ja vuosien varrella meille on kehittynyt myös sama maku sisustuksessa. Jos olisimme rakentaneet talon kahden vuoden yhdessäolon jälkeen, ero olisi ollut varma! Ostimme asunnon neljä vuotta sitten, ja silloinkin olimme vielä aivan eri mieltä kaikesta, sohvan väriä vaihdettiin vuosien varrella neljä kertaa, kiitos Ikealle joka teki siitä kuitenkin suhteellisen halpaa vaihdettavilla päällisillä. Tarkoitan vain, että talo pitäisi rakentaa vasta sitten kun tuntee toisen, todella tuntee. Me olemme valmiita tähän ja meidän talosta tulee upea! 

Uskon,että tulen kirjoittamaan tätä blogia paljon itsekseni kun taas Aleksi tulee päivittämään omaan Instagramiin videoita ja kuvia.

Meillä on tontti Ylläsjärven rannalla, Kittilän kunnassa. Tästä alkaa meidän kodin rakentaminen!

 

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pariskunta Ylläsjärveltä, Lapista. Sirly on yrittjänä Boutique hotellissa Aurora Estatessa ja Aleksi rakentaa puusta, jäästä ja lumesta. Seuraa meidän arkea sekä oman kodin rakentamista. Perheessä myös 8 vuotias Alaskanhusky Viivi.

Hae blogista