Kaupallinen yhteistyö
Petra keittiö, Keittiömaailma

Olemme aina asuneet pienissä asunnoissa, mikä on muuten ollut aivan ok, mutta ne keittiöt! Päätin, että sitten kun rakennamme oman talon, minun keittiöni tulee olemaan SE unelmien keittiö! 

Olen ollut tv- kokkina C-morella "Alpeilla" sekä "Keilailu" ohjelmassa. Suurin osa jaksoista on kuvattu Espoon Suomenojan Keittiömaailmassa. Rakastuin heti heidän tyyliin ja laatuun. Oli ilo tehdä ruokaa keittiössä jossa on tilaa, toimivat kodinkoneet ja ennen kaikkea tyyliä!

Kun valitsimme talon pohjaa oli meille tärkeää, että keittiö on avoin ja saarekkeen ympärillä voi istua ystäviä kun valmistan illallista. Halusin myös sellaisen keittiön jossa voi jatkossa toteuttaa kuvauksia. Tarkoitus on kirjoittaa kirja tulevan vuoden aikana ja kuvaukset toteutetaan varmasti suurilta osin meillä kotona.

Olen suunnitellut keittiön yhdessä Keittiömaailman Jonna Rönnbergin kanssa ja hän on alansa huippu! Hän ymmärsi heti minkä tyyppisen ja tyylisen keittiön haluan. Minun keittiötä lähdettiin suunnittelemaan Petra mallistosta. Kun tyyli oli selvä, oli helppo käydä keittiö läpi yksityiskohtaisesti, mitä mihinkin tulee. Ylös halusin valaistun hyllyn johon saan kaikki keittokirjat näkyville. Niitä on vuosien varrella kertynyt muutama!

Minulle tärkeää oli saada laadukas kivi taso joka on hygieeninen sekä kestävä. Olen valinnut tasoksi Ylämaan Graniitti, Dekton täyskvartsitaso, Glacierin. Taso kestää 300C ja imukyky on melkein 0. Tässä voin siis huoletta leipoa, laskea kattilan tai uuninpellin ilman huolen häivää. Kaiken lisäksi taso on todella, TODELLA kaunis!

 

 

Havainnekuvasta voi olla hankala hahmottaa miltä keittiö oikeasti näyttää, mutta lupaan ottaa paljon kuvia kun se on valmis! :) Alla kuitenkin tarkemmat kuvat materiaaleista. Niin kuin huomaat, mustasta tammiovesta näkyy puun kuvio läpi. Meille talossa oli tärkeää käyttää mahdollisimman paljon puuta ja kiveä, luonnollisia materiaaleja.

Liesi AEG Combo hob on upotettu kvartsi tasoon ja siinä on myös pistorasiat. Lieden vieressä on AEG steamPro höyryuuni. Allas on takana keittiössä ja sieltä löytyy myös astianpesukone AEG Comfort lift. Meille ei tule mikroa ollenkaan koska kaikki tarvittava löytyy uunista ja liedestä!


Taso: Ylämaan Graniitti, Dekton täyskvartsitaso, Glacier.
Ovimalli: Petra Mira, peiliovi, tammi, musta
 

 


Alakaapeissa lankavedin, harjattu messinki.
Yläkaapeissa nuppivedin, harjattu messinki.
 

 


AEG SteamPro höyryuuni
AEG Combohob induktio liesi. Yksi reikä vähemmän kattoon koska tässä on liesituuletin keskellä!
 

 

 


Kubus KBG 110-50 Onyx lavuaari, kestää kuumaa.
AEG comfort lift astianpesukone
 

Sekä tietenkin integroituna jääkaappi ja pakastin!


AEG Frost Free pakastin
AEG Long Fresh -0 osastolla
 

Tällainen keittiö meille tulee! Lisää kuvia ja videoita kun keittiö on asennettu paikoilleen. Keittiö tulee viikolla 41 enkä malta odottaa! Raksalla on kaikki mennyt niin hienosti! Aleksillakin riittää vielä huumorintaju joten ihan piippuun hän ei ole itseään vetänyt.  Käykää seuraamassa hänen rakentamistaan täältä

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Onko Combo Hob toiminut hyvin?  Mitä asioita mietit kun päädyit siihen?

Nyt kun tuntuu joka merkillä olevan vastaavia ja alkaen 1200€

https://www.liesikupu.fi/tuoteryhma/Tasoon-asennettavat-liesituulettimet

Ja päättyen johonkin useisiin tuhansiin euroihin tyyliin Bora:

https://www.bora.com/fi/

Mikä näiden ero on? Joo, on tehoa eri verran ja erilaista ulkonäköä, mutta onko Bora oikeasti 4kertaa parempi kuin tuo halppis malli?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pariskunta Ylläsjärveltä, Lapista. Sirly on yrittjänä Boutique hotellissa Aurora Estatessa ja Aleksi rakentaa puusta, jäästä ja lumesta. Seuraa meidän arkea sekä oman kodin rakentamista. Perheessä myös 8 vuotias Alaskanhusky Viivi.

Hae blogista

Instagram