Täydellinen vapaapäivä!

Oma hyvinvointi on jaksamisen kannalta erittäin tärkeää. Moni on lukenut Aki Hintsan kirjan "Voittamisen anatomia" joten tiedätkin miten tärkeää uni, ruoka ja urheilu on. Kovan työn ohella kaikki tämä ei todellakaan tule luonnostaan, mutta kun sen eteen tekee töitä on kokonaisuus hallussa paremmin.

Olen itse käynyt pohjalla uupumisen vuoksi. Sieltä kun kapusin pitkiä tikkaita ylös, päätin etten sinne enään koskaan tipahda. 

Blogissa tulen kertomaan myös meidän vapaapäivistä, koska sellaisia olisi ihan oikeasti tarkoitus pitää. Silloin syömme hyvin, ulkoilemme, vietämme aikaa ystävien kanssa ja nollaamme ajatukset kaikesta stressistä. 

Minulla, Aleksilla ja siskollani Hennalla oli sunnuntaina vapaata joten pakkasimme uimakamppeet, ruokaa ja musiikkia matkaan ja suuntasimme autolla kohti Pallasjärven punaisia hiekkoja. Taivaalla ei ollut pilveäkään ja auton mittari näytti varjossa +17 astetta. Perille päästyämme rannalla oli kuitenkin todella kova ja kylmä tuuli. Vesi oli edelleen myös aika korkealla joten rannalla ei ollut kovin montaa paikkaa mihin viltin olisi voinut levittää.

Paikka on muuten kesällä täydellinen. En edes osaa sanoa kuinka monta kymmentä metriä pitää kävellä ennen kuin tulee syvää, joten lapsenkin kanssa täällä on mukava viettää koko päivä. Pohja on sileää hiekkaa ja rannassa on tulisija, autiotupa sekä vessa. Tieltä on 300m tasoitettua polkua joten rantaan pääsee vaikka pyörätuolilla! 


Punaiset hiekat.
Pallasjärvi
 

Olemme useasti ajaneet ohi lähistöllä olevasta niitystä, ja päätimme lähteä sinne nauttimaan auringosta ja lämmöstä. Meillähän oli mukana kaikki tarvittava jotta saamme piknikin pystyyn! Niitty on todella kaunis ja moni luulikin kuvien olevan meidän viimevuotiselta Italian reissulta! 


Aleksi lukee Rähinä Recordsin 7 veljestä kirjaa.​​​
Mikä maisema!
 

Henna nautti auringosta ja kotimaisista mansikoista!

Voi kuinka ihanaa oli ottaa pieni irtiotto arjesta ja nauttia piknik näin upeassa paikassa. Lapissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa! Siinä me sitten makoiltiin pari tuntia. Aleksi luki kirjaa, minä kuuntelin loppuun jännän äänikirjan ja Henna vain otti chillisti, kuunteli musiikkia ja nautti maisemista. Mukana oli hyvää evästä, kylmälaukussa jäitä ja juomaa. 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pariskunta Ylläsjärveltä, Lapista. Sirly on yrittjänä Boutique hotellissa Aurora Estatessa ja Aleksi rakentaa puusta, jäästä ja lumesta. Seuraa meidän arkea sekä oman kodin rakentamista. Perheessä myös 8 vuotias Alaskanhusky Viivi.

Hae blogista