Kirjoitukset avainsanalla joulupallot

Maailman kauneimmat joulupallot

Mikä onkaan ihanampi joulumuistiainen vaikka juuri Mummille kuin oman lapsenlapsen kuvalla varustettu joulupallo! Ainakin meidän perheessä nämä lahjat osuivat saajiaan suoraan sydämeen. Jopa niin syvälle, että kuluneen vuoden aikaiset muutokset pienissä elämän ihmeissä on taas aika ikuistaa uuteen palloon.

Paljoa ei näihin palloihin kuitenkaan tarvita:

Avattavia palloaihioita löytyy niin hyvinvarustelluista kirjakaupoista kuin tavarataloistakin sekä pyöreinä että sydämenmuotoisina. Lumen paikalla voi käyttää joko kaupoista saatavaa tekolunta tai ihan pieneksi leikattua silkkipaperisilppua. Pallojen ripustuslenkiksi voi laittaa rautalankaa tai vaikka pitsi- ja satiininauhaa. Jos lisäkoristeita kaipaa, sellaisia saa pienistä joulupalloista, erilaisista napeista, hileistä...

Tärkein tarvike on kuitenkin se rakkain kuva, joko värillisenä tai mustavalkoisena. Itse ihastuin mustavalkoiseen :)

Ja sitten itse askarteluun:

Pallopaketista löytyy ympyrän muotoinen kartonki, jonka molemmille puollille liimataan haluttu kuva. Reunat kannattaa liimata huolellisesti, siisteys paistaa pallosta läpi. Mistäkö tiedän - tietenkin siitä, että olin olevinani nopea ja oikaisin laittamalla liimaa vain kuvan keskelle. Hyvä idea, repsottava lopputulos.

Kuva laitetaan sille puolelle palloa, josta urat löytyy:

Ennen pallonpuoliskojen kiinnittämistä kannattaa valita välyskoristeet. Alla olevassa pallossa on tujaus tekolunta ja toinen tujaus vaaleansinisiä hileitä.

Lopuksi pallot koristellaan nauhoilla, paperikukilla tai ihan millä tahansa silmää miellyttävällä elementillä :) Käyttämästäni pallopakkauksesta löytyi myös kuusenkoristemaiset kiinnitystapikat, mutta itse en oikein ihastunut niihin.

 

Käytitpä nyt sitten minkälaisia koristeita tahansa, varmaa on, että lopputuloksena saat Maaiman kauneimmat Joulupallot! Ja saaja on varmasti samaa mieltä!

Ihania askarteluhetkiä!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Blogiarkisto

2019

Kategoriat