No niin, vuosi on vaihtunut ja uuden elämän olisi pitänyt jo alkaa. Vaan eipä ole alkanut. Tänään ikävöin P:tä. Eilen ikävöin P:tä. Jostain syystä en vaan pysty itkemään, vaikka haluaisin. Se yleensä on puhdistanut surua ulos sydämestä, mutta nyt en pysty tiristämään edes yhtä kyyneltä. Olenko yrittänyt niin hanakasti kuolettaa tunteitani, että olen mennyt oikosulkuun?

Ainakin voimia tämä vatvominen vie. Paljon. Olen kyllä aina ollut hyvä nukkumaan, mutta nyt tämä on lähtenyt totaalisesti lapasesta. Ehkä yritän sillä tavalla välttää ajattelua. No, hyvinhän se toimiikin. Siihen asti kun on taas pakko nousta sängystä ylös ja muka elää tätä elämää, jossa ei tällä hetkellä ole juuri mitään sisältöä. Mitään muuta kun toipuminen erosta.

Suututtaa. Tänään sorruin kertomaan ikävöinnistäni P:lle. Hänellä kuulemma ei enää oo ihan niin paljoa ikävä minua, vähän kuitenkin.. Liekö sanoo vaan että mulle tulis jollain tavalla parempi mieli? No ei tullut.. Päädyin vaan pieksemään itseäni sohvatyynyllä koska repsahdin. Kai mä luulin että se kun P laittoi mulle uuden vuoden toivotukset (mä hillitsin itseni, enkä laittanut sille eka!) olis tarkottanut jotain. No, nyt tiedän että se oli taas mun toiveajattelua.

Kyllähän tuo mun vuosihoroskooppi lupaili uutta rakkautta ja ties mitä menestystä tälle vuodelle. Otetaankohan siinä huomioon sitä, että harvemmin ketään tullaan kotoa hakemaan. Ehkä sit tullaan kun naapurit on valittanut hajusta ja mut löydetään muumioituneena peittoon.

Oon tänään ollut nippanappa 12 tuntia hereillä. En sittenkään, nukuin 2 tunnin päiväunet. Kun aloitin kirjoittaa tätä sairaskertomustani, valvoin pitkälle aamuyöhön. Nyt menen sänkyyn klo 23 ja vaivun tunnin sisällä jonkinlaiseen horrokseen. Eihän yksinäisen pitäisi unta saada? No, parempi näin päin kun miettiä kaiket yöt miksi..

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Ero takana, elämä edessä? Rämpimistä toipumisen tien viereisessä ojassa. Nyt kun osais vaan kääntyä risteyksissä oikeaan suuntaan..

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat