Siis te ette ihan oikeesti usko. Mikä hitto siinä on että mulle käy jatkuvasti näin??

Kerroin teille viimeks tästä sopimuksesta ja "ystävästä". Noh, tuossa hetki sitten paljastuikin semmoinen pikku yksityiskohta, että hänellä onkin koko ajan ollut tässä rinnalla joku toinen juttu, semmoinen suhdejuttu. Kuulemma hän on halunnut katsoa tuleeko siitä jotain. Mä olen siis toisin sanoen ollut varasuunnitelma. Kylläpä tuntuu taas tosi hyvältä! Hei ei siinä mitään, käytä vaan mua hyväksi! Voi helvetti mulla menee järki näihin kusipäihin!

Mut hänen mielestään tässä ei oo mitään ongelmaa. Kun meidän välillä ei ollut muuta kuin.. No, you know. Mutta enhän mä nyt hitto vie olis tehnyt mitään sopimuksia sen kanssa jos mä olisin tiennyt et sillä on koko ajan joku suhdeviritelmä meneillään! En kyl tajua miten se ei nää kuinka laskelmoivasti se on toiminut. Eikä mun päähän mene sekään, että koko juhannuksen ajan viestiteltiin ja nyt kun tulin kotiin ja ilmaisin halukkuuteni nähdä, se paukauttaa tän uutisen. Ja kaiken huipuksi antoi ensin ymmärtää, että tää toinen juttu on tyyliin eilen alkanut (mikä oiskin ollut täysin ok koska tänään sit kertoi siitä). Joku vaisto kuitenkin pisti mut kysymään tarkemmin ja sit alkoikin paljastuu et mistä on kysymys. Hitto miten idiootti mä olen. Mä niin luulin et tää toimis ja olin hetken aikaa tosi tyytyväinen elämääni. Vaan eipä se ilmeisesti käy et ois asiat hyvin.

Mikä siinä oikein on et miehet puhuu yhtä ja tekee toista? Miksi? Oman edun tavoittelun takia? Siltä se näyttää. Ensin S ja nyt tämä tapaus.. Halutaan pitää kaikki ovet avoinna, eikä mietitä miltä se vois toisesta tuntua jos sais tietää et on vaan suunnitelma B. Mitä enemmän mä tätä mietin sitä enemmän mua suututtaa. Alkaa vähän usko loppua taas.. 

No johan sitä iloa kestikin huimat pari viikkoa. Tai oikeestaan vasta pari kertaa.. En edes tiedä mitä enää sanoisin. En kai osaa sanoa muuta kuin et olishan tää pitänyt arvata..

Kommentit (2)

Tuulentyttö
Liittynyt19.5.2016

Kurjaa! Tuollaisia ihmisiä ikävä kyllä saattaa joskus tulla vastaan. Kai jotkut sitten vain menevät niin sokeasti himojensa perässä, etteivät yhtään mieti oman käytöksensä seurauksia tai vaikutusta muihin ihmisiin.

Yksinäinen peltirumpu
Liittynyt23.12.2015

No sanos muuta, näitä näköjään riittää. Oon tässä nyt yrittänyt paikallistaa mikä mua harmittaa eniten; se että mulla on vedätetty olo? Vai se et tää päättyi ennen kuin ehti alkaakaan? Vai se et taas tää osuu mua tunteisiin vaikka en edes missään vaiheessa halunnut tästä jutusta mitään vakavaa. Tai sit tää fiilis on kaiken yhdistelmä ja jälleen kerran opettaa asioita itsestäni. Ois vaan tullut tarpeeseen pikkuisen pidempi ajanjakso sitä oloa et asiat on hyvin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Ero takana, elämä edessä? Rämpimistä toipumisen tien viereisessä ojassa. Nyt kun osais vaan kääntyä risteyksissä oikeaan suuntaan..

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat