Blogimme nimenvaihdoksen kunniaksi laitoimme pystyyn pienen arvonnan

Näin keväällä aurinko paistaa jo niin kirkkaasti, että on syytä huolehtia aurinkosuojasta. Niinpä arvoimme tällä kertaa seuraavia aurinkoisia tuotteita. 

Dermosil All Seasons Aurinkosuojavaahto SPF 50 on riittoisa ja ihoa kosteuttava aurinkosuojatuote, joka antaa suojan sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Hajustamaton vaahto on vedenkestävää. 

Aurinkosuojavaahto on pakattu 75 millilitran aerosol-pulloon, joka toimii kuten muotovaahtopullo. Ravista pulloa, käännä se ylösalaisin ja pursota vaahtoa kämmenelle. Vaahto sopii koko perheen käyttöön. 

Moroccan Tan Instant Tanning Lotion on asteittain ruskettava voide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Siinä on ainutlaatuinen, triplavaikutteinen rusketusaineiden, ihoa kiinteyttävien ja kosteuden ihoon lukitsevien yhdisteiden koostumus.

Lumene Color Correcting meikkivoide antaa iholle hyvän peittävyyden ja puolimatan lopputuloksen. CC-voide levittyy tasaisesti iholle ja tasoittaa ihoa sekä häivyttää punoitusta. Voide sopii kaikille ihotyypeille. Voiteessa on 20 suojakerroin. Siinä ei ole mineraaliöljyä eikä parabeeneja.

Onnetar suosi arvonnassa nimimerkkiä Ultimathule. Laitoimme voittajalle sähköpostia.

Onnea voittajalle!

Terveisin, Aino & Venla

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin | Snapchat (Aino): @ainomarja

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 42-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 14-vuotias Venla on Kirkkonummen kuntalähettiläs, joka näyttelee, laulaa ja kirjoittaa.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram