Kirjoitukset avainsanalla Musiikki

Minä ja Maailman Paras Mies menemme huomenna Provinssirockiin! Itsekin olen edelleen hieman hämmästynyt... Kun ukko oli ostanut liput mietin, että päästetäänköhän meitä alueelle - onko siellä jokin yläikäraja? Parempi puolisko vakuutti, että ainakin kannattaa yrittää.

Niinpä huomenna Törnävänsaari kutsuu meitä keski-ikäisiä. Lapset jäävät vanhempieni luokse hoitoon ja me lähdemme viettämään parisuhdeaikaa.

Suunnittelin lähteväni hippaamaan tässä asussa. Asun juoni ovat vaaleanpunaiset, Prismasta ostetut ruusukumpparit. Niissä on vähän korkoakin - mielestäni siis ehdottoman katu-uskottava kenkävalinta rock-festareille! Toinen clue on äitienpäivälahjaksi saamani t-paita, joka paljastaa syntymävuoteni.

Jos olet eri mieltä asuvalinnasta, kommentoi blogiin! Nyt vielä ehtii... On minulla myös nahkakengät ja muutama muu vaate reissussa mukana.


//Kumpparit: Prisma//
//4 vuotta vanhat farkut: Levis//

//Aurinkolasit: RayBan//

//5 vuotta vanha samettihuppari jostain rättikaupasta Helsingin Kaivokäytävältä//

//T-paita: EMP//

Tarkoitukseni oli tällä viikolla naputella tänne blogiin matkakertomusta Haapsalusta Viron-matkaltamme. Se jäi aikomukseksi koska töissä oli taas yllättävän kiire, eikä iltaisin oikein ollut enää energiaa bloggailuun.

Loman jälkeen meiliboksissa pullisteli parisataa viestiä ja koko maailma oli tehtävä valmiiksi, kun suurin osa työkavereista jäi lomalle. Uskon ja toivon, että ne hiljaiset ajat alkavat sitten ensi viikolla...

Sitä ennen ei muuta kuin rock, rock. Räyhäkkää viikonloppua sinullekin!

---
My husband and I are going to a rockfestival tomorrow. At first when I heard about the idea I felt a bit unsure: will they let us middle-aged into the area? My hubby convinced me that at least it's worth trying.
This is the outfit which I chose for tomorrow. According to the weather forecast there will be showers through all night, therefore I will wear rubber boots. However, the clue is that they are pink and decorated with roses...
Do you think this outfit is suitable to a rockfestival?

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Blogger | Facebook | Twitter | Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | Google+ | Vlogia

Kommentit (22)

3/22 | 

Toivottavasti ilo on ylimmillään!
Mulla hieman haikeutta, olen ollut siellä monta vuotta töissä nauttimassa pohojalaisesta meiningistä, rockista ja talkoofiiliksestä... Ja myös muuten sua 20 vuotta vanhemmista festarivieraistakin, että sekaan vaan!

4/22 | 

Mahtista festarireissua! Asiallinen asu :D
Tänä vuonna ei törmätä Törnävän saarella, mutta ollaan käyty useamman kerran ihan aikuisina siipan kanssa :)))

Anonyymi
6/22 | 

Itse ehdotin Provinssiin lähtöä omalle teinille, 15-v. Olisi nimittäin ollut esiintymässä molempien suosikit samana päivänä. No...vastaus oli pitkä kysyvä katse ja ja :"Oikeestiko...? .....ei todellakaan..., vähäks noloo..." :D :D En sitten mennyt yksinäni, ja hiukan harmittaa. Hauskaa festarireissua!

Maija

14/22 | 

Kivaa festaria! Ei sinne voi olla liian vanha...paitsi asenteeltaan! Ja sehän ei sitten ole iästä kiinni oleva asia ;)

15/22 | 

Oikein sopiva festariasu - ja älä huoli, ette ole lähellekään vanhimmasta päästä;)
Meidänkin piti mennä nyt viikonloppuna Tuska -festareille vaan tulikin eläintenhoitovuoro - joten hevilady rokkaa sitten vain kuulokkeiden välityksellä - ainakin tänä viikonloppuna;)
Mahtifestareita teille!

21/22 | 

Just hyvä festariasu!

Taannoin yksi ystäväni postasi facebookista lehdestä bongaamansa mielipidekirjoituksen, joka meni suunnilleen näin: "Mitä tekevät yli 30-vuotiaat ja vanhemmat nuorten rock-festareilla? Vaarallista vanhoille, kun on kuvioissa seksi ja viina, Menkää Suviseuroihin".

Mutta menkää te festareille ja nauttikaa parisuhdeajasta! Jään odotteleman Haapsalun raporttia!

22/22 | 

Ihanaa, festareille! Nuo kumpparit on tosi hienot. Ihan oikea festariasu näille keleille. Tekstipaita menee sopivasti ironian puolelle. Mutta yhtään et ole liian vanha festareille. Minä ainakin aion nauttia kesäisestä livemusasta vielä mummonakin. Pitäkäähän hauskaa :).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram