Kirjoitukset avainsanalla kosmetiikka

Millä sinä herkuttelit viikonloppuna ja vapun vapaapäivinä? Itse nautiskelin muutaman munkin, mutta suurimmat herkkuhetket koin suihkussa.

En yleensä uskalla käyttää rakeita sisältäviä kasvokuorinta-aineita, sillä minulla on couperosa-iho ja aikuisiän aknea. Lisäksi muutama rakeinen kuorinta-aine on saanut ruusufinnin räjähtämään poskipäillä.

Uskalsin vapaapäivinä kuitenkin kokeilla uusinta testituotettani, Flow Kosmetiikan Appelsiini & Raakasuklaa Kasvojenkuorinta-ainetta, jonka sain testiin blogin kautta. * Ja sepäs olikin ihana yllätys!

Kuorintavoide sisältää luomuriisiä, joka on hellävaraisempi iholle kuin moni muu kuorintarae. Riisijauho poistaa kuollutta pintasolukkoa ja syväpuhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia. Tuote tosiaan toimi myös minun ongelmaihollani: kirkasti, puhdisti ja jätti ihon ihanan pehmeäksi.

Parasta tässä uudessa lempparituotteessa on kuitenkin sen tuoksu: ihan kuin levittäisi Fazerinaa kasvoille... Voiteen herkullinen suklaa-aromi tulee luomu-raakakaakaovoista ja appelsiinista.

Jos satuit mässäilemään vappuna liikaa munkeilla, kokeilepa tätä! Uskon, että se kirkastaa myös sokerin samentaman ihon.

*Tuote saatu testiin PR-näytteenä blogin kautta.

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Ihanaa, uusi postaus! Pelkäsin jo, että bloginne on loppunut, sillä sen nimeä ei jostain syystä enää näy KK:n blogilistassa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nämä eivät ole sieviä naposteltavia, vaikka siltä saattaakin näyttää, vaan shamppoopaloja! Ne ovat eräs Lushin suosituimmista tuoteryhmistä.
Nämä eivät ole sieviä naposteltavia, vaikka siltä saattaakin näyttää, vaan shamppoopaloja! Ne ovat eräs Lushin suosituimmista tuoteryhmistä.

Kävin perjantaina uudistetun Lush Citycenterin avajaisissa Helsingin asematunnelissa tuoksuttelemassa, fiilistelemässä, kuuntelemassa musaa ja nauttimassa tunnelmasta. Uudistetun myymälän tupareiden lisäksi tänä viikonloppuna juhlitaan Lushin 10-vuotissynttäreitä

Tiedäthän toki Lushin? Lush valmistaa tuoretta, käsintehtyä kosmetiikkaa.

Lushin tuotteissa käytetään paljon luonnonmukaisia raaka-aineita sekä myös joitain synteettisiä. Vaikka me Venlan kanssa pääsääntöisesti suosimme täysin luonnonmukaista kosmetiikkaa, Lush muodostaa tästä poikkeuksen.

Lushin herkullisten tuoksujen ja mielikuvituksellisten värien sinfoniaa emme vain voi vastustaa, vaikka tuotteet eivät täysin täytäkään luonnonkosmetiikan kriteereijä. Bloggaajana sain avajaisista muutaman tuotteen testiin, ja niistä voit lukea blogista myöhemmin, kunhan keräämme niistä Venlan kanssa kokemuksia.

Lushin eduksi sanottakoon, että yritys vastustaa eläinkokeita, eikä testaa mitään tuotteitaan eikä raaka-aineitaan eläimillä. Yritys ostaa paljon raaka-aineita suoraan tuottajilta ja noudattaa reilun kaupan periaatteita.

Lushin tuotteet ovat vegetaarisia, ja noin 82 prosenttia tuotteista myös vegaanisia. Nämä tuotteet ovat vegaaniliiton hyväksymiä ja niissä on “vegaanikukka”-symboli.

Kaikki Lushin hauskat, omalaatuiset muovipakkaukset on tehty kierrätysmateriaalista ja ne voi kierrättää uudelleen. Tuotteet kääritään biohajoavaan paperiin.

Lushilla on kaksi liikettä Helsingissä: toinen Mannerheimintiellä ja vanhin Citycenterin liike asematunnelissa. Muualle Suomeen tuotteita voi tilata verkkokaupasta. Perjantaina avattu Citycenterin myymälä on nyt yhtä iso kuin Mannerheimintien liike.

Perjantaina asematunnelin myymälän avajaisissa oli rento ja hauska tunnelma. Myös lauantaille on luvassa valtavasti ohjelmaa, esimerkiksi ihonhoito- ja parfyymikonsultaatiota, musiikkia, tuoteesittelyjä ja spektaakkelita.

Vielä tänään ehdit siis mukaan avajaishumuun! Citycenterin myymälä sijaitsee osoitteessa Kaivokatu 8, aukeaa aamukymmeneltä ja sulkee ovensa iltaseitsemältä. Kannattaa piipahtaa, jos pyörit tänään Helsingin keskustassa.

Lushissa on kattava valikoima kylpypalloja mitä mielikuvituksellisimmissa väreissä ja tuoksuissa. Yritys on alun perin Britanniasta, jossa kylpyammeet ovat yleisempiä kuin Suomessa.
Lushissa on kattava valikoima kylpypalloja mitä mielikuvituksellisimmissa väreissä ja tuoksuissa. Yritys on alun perin Britanniasta, jossa kylpyammeet ovat yleisempiä kuin Suomessa.

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Blogissani oli sunnuntaihin asti käynnissä arvonta, jossa palkintoina oli Himalajan suolasaippua, MOSSAn uutuustuotteisiin lukeutuva rasvoittuvan tai tukkeutuvan ihon kuorintavoide, sekä Axiologyn upea, syvänsävyinen huulipuna kohtalokkaassa sinertävässä sävyssä.

Arvonta on suoritettu, ja olen ottanut voittajaan yhteyttä sähköpostilla. Sydämelliset onnittelut sinulle, nimimerkki Tiivi!

Kiitos kaikille, jotka osallistuitte arvontaan!

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Pysähdyin taas siijen kärjistykseen, että opettajilla on tuota lomaa. Niin, on myös nyt itaelläni lukion aineenpettajana paljon iltatyötä ja viikonlopputyötä, joka vain kuuluu toimenkuvaan. Ei makseta iltalisiä, eikä viikonloppulisiä. Koulussakin paikan päällä oppitunteja + kirjoituspöytätyötä voi sanoa päivittäin 6-8 tuntia. Että sellaista... Ei ole pekkaspäiviä, eikä ylityövapaita, joten kyllä se kesäloma on ansaittu.

Aino Pajukangas
Liittynyt9.9.2015

Hei vaan ja kiitos kommentistasi! Olit ilmeisesti tarkoittanut kommenttisi tähän postaukseen? https://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/sulassa-sovussa/10-syyta-joiden-vuo...

Olen täsmälleen kanssasi samaa mieltä: opettaja on lomansa ansainnut. En ole koskaan väittänyt muuta.

Aurinkoista viikonlopun jatkoa sinulle! ☀️

Kirjoitan blogia 13-vuotiaan tyttäreni kanssa: Sulassa sovussa

Blogimme myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Onko sinulla tarvetta Mossan uutuustuotteelle, upealle kuorintavoiteelle, yönsävyiselle huulipunalle tai hoitavalle suolasaippualle? Siinä tapauksessa osallistu tähän arvontaan!

Saan aika ajoin blogin kautta erilaisia tuotteita PR-näytteinä ja tavoitteeni on laittaa ne kiertoon, ellen itse tarvitse niitä. Tämän arvonnan palkinnot ovat tällaisia käyttämättömiä tuotteita.

Osallistu arvontaan kertomalla tämän postauksen kommenttiosiossa viimeistään sunnuntaina 10.3. kuinka kauan olet seurannut blogiamme ja mitä kautta saat yleensä tiedon uusista postauksista: esim. blogin omasta Facebookista, Instagramista tai Kodin Kuvalehden Facebookista.

Muistathan jättää kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi. Se jää ainoastaan blogin pitäjän tietoon.

Arvonnan palkintoina on Himalajan suolasaippua, joka hoitaa, puhdistaa ja desinfioi ihoa luonnollisesti. Monet iho-ongelmista kärsivät vannovat suolasaippuan nimiin, aknepotilaista atoopikkoihin.

Toinen arvontatuote on MOSSAn uutuustuotteisiin lukeutuva rasvoittuvan tai tukkeutuvan ihon kuorintavoide, joka kirkastaa ja syväpuhdistaa ihoa hellävaraisesti.

Kolmantena on mahdollista voittaa Axiologyn upea, syvänsävyinen huulipuna kohtalokkaassa sinertävässä sävyssä.

Arpaonnea!

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Kommentit (67)

Lauru
2/67 | 

Olen seurannut blogia varmaan puolen vuoden ajan ja saan tiedon uusista postauksista omasta facebookista

Minnavaan
3/67 | 

Kolmisen vuotta olen blogianne seurannut ja kovasti tykännyt! Uudet postaukset tulee jokaisen mainitun kanavan kautta 😉 suolasaippua tulisi itselle testiin, kuorintavoide ja 💄 kummitytölle 😊

Suv1
4/67 | 

On tarvetta, Mossa on yksi lempparimerkkejäni :)

Teidän juttuja olen seurannut joitakin vuosia, uusia postauksia olen bongaillut ihan vain vierailemalla näillä nettisivuilla ja nykyään myös Kodin Kuvalehden Fb-sivujen kautta.

*kirsika*
7/67 | 

Olen tuore seuraaja muutaman kuukauden takaa ja Facebookin kautta. Kahdella srvalla mikana :)

NelliinaX
9/67 | 

Facebookissa seuraan. Suolasaippua erityisesti kiinnostaa, toki nuo muutkin:) Mukana

Elise H.
12/67 | 

Mukana kiinnostavien tuotteiden arvonnassa!  Vähintään pari vuotta olen lukenut, ja Facebookin kautta yleensä tulen blogiin :)

Tulitikkutyttö
13/67 | 

Olen seuraillut blogia ehkä noin parin vuoden ajan. Yleensä Facebookin kautta päädyn lueskelemaan uusia postauksia. :)

-OnneliAnneli-
14/67 | 

Seuraan sillointällöin, enimmäkseen facen ja kodinkuvalehden kautta. Luonnon kosmetiikka kiehtoo.

MKJ
17/67 | 

En kyllä muista kauanko olen seurannut! Facebookista näen usein uudet postaukset, tai tulen kerralla lukemaan itsekseni kaikki viimeaikojen uudet jutut kun sille päälle satun!

ilenna
19/67 | 

Kodinkuvalehden sivujen  kautta ole seurannut blogeja jo vuosia, tarkkaan en muista.

Ihana arvonta.

Vierailija
20/67 | 

Useamman vuoden olen blogia seuraillut ja uusimmat jutut huomaan aina Facebookin kautta.

Suvikh
25/67 | 

Nyt en osaa varmaksi sanoa. Kodin Kuvalehden fb-sivuilta olen kuitenkin näitä blogikirjoituksia bomgaillut jo jonkin aikaa.

Tiivi
26/67 | 

Noin vuoden verran olen seurannut KK:n facebook-sivujen kautta. Silloin, kun "yhdistyitte" tyttäresi kanssa.

Kaisak
27/67 | 

Noin vuoden verran olen seurannut blogiasi. Bloglovin-sovelluksesta bongaan uudet postauksesi.

Jonkku
29/67 | 

Vasta noin kolmisen kuukautta seuraillut. Joulun aikoihin bongasin Kodinkuvalehden kautta. Mukana kahdella arvalla

Matilde
32/67 | 

Olen seurannut blogianne ehkä noin vuoden ajan. Piipahdan katsomassa postauksia samalla, kun käyn Kodin Kuvalehden sivuilla.

Vierailija
33/67 | 

Olen seurannut sillai vaihtelevasti vajaan vuoden verran blogianne ja yleensä Kodin kuvalehden kautta seuraan postauksia.

MarjaKoo
35/67 | 

Facebookin kautta seurailen ja usein myös täältä Kodin Kuvalehden sivuilta, missä paljon lukemisen arvoisia juttuja muutenkin. Kahdella arpasella mukana, facebookissa kommentoitu.

Vierailija
37/67 | 

Olen seurannut noin vuoden ajan. Uudet postaukset löydän kurkkaamalla blogiin :)

Vierailija
39/67 | 

facebookista tulee huomattua postaukset ja uudet kirjotukset, vajaan vuoden olen seurannu satunnaisesti

Vierailija
41/67 | 

Kodin Kuvalehden facesta pompsahtaa tieto uusista postauksista, olen seurannut vajaan vuoden.

Malvina
42/67 | 

Olen seurannut blogia varmaan jo vuodesta 2015 asti.
Minkäs teet kun on kiinnostavaa.

Vierailija
43/67 | 

Vasta löysin tämän blogin Kodin Kuvalehden facebook-sivuilta, kun tuo aurajuttu kiinnosti itseäni.

Tintti
44/67 | 

Kodin Kuvalehden fb:n kautta löytänyt tämän blogin ja sen kautta luen kun tulee uusi. Noin puolisen vuotta seurannut.

Kipsuli
45/67 | 

Olen seuraillut vasta puolisen vuotta ja yleensä Kodin Kuvalehden facebook-sivujen kautta.

Koivu Niemi
46/67 | 

Kodin kuvalehden vinkkistä kurkkaan tämän blogin. kivoja aiheita ja tuotepaketti menisi meidän perheessä jakoon"

Vierailija
47/67 | 

Facen kautta saa tiedot uusista päivityksistä. Noin puoli vuotta seurannut. Kiva blogi!

Väsähtänyt äiti
48/67 | 

Facebookista olen bongannut ja lukenut vajaan puoli vuotta! Tuotepaketti tulisi tarpeeseen!

Riina
51/67 | 

Kodin Kuvalehden Facebook-sivulta bongasin justiinsa. Pitääpä tutustua tarkemmin.😊

Vierailija
53/67 | 

Olen seurannut blogia ehkä noin vuoden ajan ja tiedon uusista postauksista saan Kodin Kuvalehden Facebookista.

ullan
54/67 | 

Olen seurannut blogia vasta muutaman kuukauden, päädyn tänne yleensä Kodin kuvalehden FB-postausten kautta.

Sannamariannan
55/67 | 

Tätä yhteistä blogianne olen seurannut alusta asti, sitä ennen seurasin jo äidin blogia, mutta en muista mistä asti. :) Fb:n kautta tänne aina päädyn.

annaannananna
60/67 | 

muutaman kuukauden verran - uudet postaukset löytyvät ihan blogin sivuilta :-)

Vierailija
62/67 | 

Heippa :)    Olen uusi seuraaja. Faceb.kautta löysin     <3  Mielenkiintoisia tuotteita,joten päätin myös osallistua arvontaan  :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram