Kirjoitukset avainsanalla lokakuu

Pysähdyin miettimään, mitä tapahtui lokakuussa ja oikein hämmästyin: viimeksi kuluneen kuukauden aikana olen viettänyt yllättävän paljon laatuaikaa! Tein Instagramissa julkaisemistani kännykkäkuvista oheisen kollaasin. Osallistun sillä Pieni Lintu -blogin kuukausikollaasihaasteeseen.

Kuukauteen mahtui peräti kaksi lomaa: syysloma sukulaisten luo ja kuun lopussa miehen kanssa kahdenkeskinen matka Budapestiin. Lisäksi kävimme miehen kanssa myös Veskun 70-vuotiskonsertissa. Kaikki tämä on yhteensä paljon enemmän laatuaikaa kuin normisyksynä. Innostuin lokakuussa myös kokkailemaan perheelle perinneruokia: muun muassa kaalilaatikkoa ja lihapullia.

Syksy ei säiden puolestakaan ole ollut normaali, onneksi. Leudot, aurinkoiset syyspäivät jatkuvat edelleen - mikäs sen ihanampaa. Talomme viereisellä pellolla vilja puitiin vasta lokakuussa, mikä on todellinen ennätys. Ainoastaan maalaukselliset auringonnousut ja -laskut kertovat siitä, että vuosi lähestyy loppuaan...

Lokakuussa tapahtui kaikenlaista kivaa myös blogirintamalla: blogini sai tunnustusta Suomen inspiroivimmat yritysblogit -kategoriassa. Lisäksi olen totaalisesti hurahtanut Snapchat-palveluun, jossa olen roikkunut enemmän ja vähemmän jatkuvalla syötöllä viimeisen viikon ajan.

Miten sinun lokakuusi sujui?

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Facebook | Twitter Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | Blogit.fi  | Google+ | Snapchat: ruuhkavuodet

Kommentit (9)

vintagentti
1/9 | 

Oma lokakuu on ollut huimasti laiskempi, saamattomampi, vähän sellainen välikuu...Mutta lokakuu antoi kyllä ihan parastaan, ihanan kuivaa, lämmintä ja värikästä on ollut

Selina / Kun äiti kelaa
3/9 | 

Mahtava lokakuu! Olkoon marraskuu sinulle ja perheellesi yhtä kiva! :)

Outi Krimou
4/9 | 

Ihanan kuuloinen lokakuu sinulla on ollut.

Omaan lokakuuhun kuului töitä, perhettä ja leffailta miehen kanssa.

anukristiinan
5/9 | 

Ihana lokakuu sinulla! Budapestin reissuanne kävinkin ahkerasti instassa kommentoimassa (@anukristiinan), se vaan on ihana ja helpppo kaupunki. Muutama kuva blogistanikin löytyy (mejaelama.blogspot.fi jos kiinnostaa...)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram