Kirjoitukset avainsanalla pääsiäinen

Huomenna alkaa pääsiäisloma - ihanaa! Vaikka en kuulu kirkkoon, emmekä vietä pääsiäistä kirkollisesti, odotan innolla tulevia pyhiä. Nämä asiat ovat mielestäni kivointa pääsiäisessä:

  1. Kahden arkipäivän loma. Kun lomansa käyttää hyvin ja matkustaa johonkin – edes kotimaassa sukulaisia tervehtimään – neljän päivän lomalla pääsee jo hyvin irrottautumaan arjesta ja lataamaan akkuja.
  2. Mignon-munat. Do I need to say more? Kun aloin kesällä vegaaniksi luulin, että en enää koskaan voi syödä suklaaherkkuja. Vähänpä tiesin. Eräs lempiherkkuni on esimerkiksi tämä järjettömän ihana suklaakakku, jota ei kovin äkkiä vegaaniseksi uskoisi. Suomessa kaupoissa on jo ihan mukavasti maidottomia suklaita valikoimissa, ja niiden kruunaamaton kuningatar on tietenkin maidoton klassikko, Mignon...
  3. Auringonpaiste ja lupaus keväästä. Pääsiäisloman aikoihin on yleensä hienot ulkoilusäät, ja sitä on luvattu myös tälle lomalle. Odotan innolla pitkiä kävelylenkkejä koiran kanssa hohtavilla hangilla... (Minua ei yhtään haittaa, vaikka vielä on lunta. Kevättalvi on ihan paras vuodenaika, eikä mikään ole mukavampaa kuin kävellä kovalla hangella, joka kantaa.)
  4. Mämmi. Se on mielestäni yksinkertaisesti ihanaa, erityisesti Oatlyn kaurapohjaisen vaniljakastikkeen kanssa. (Myös meidän perheen sekasyöjät sanovat, että tämä vaniljakastike on parempaa kuin maitopohjaiset kastikkeet.)
  5. Pääsiäiskoristeet. Vaikka sistustyylini on minimalistinen, tykkään rairuohosta, pääsiäismunista ja tipuista. Ne piristävät kotia hetkisen (eikä niitä onneksi tarvitse tuijotella yhtä kauan kuin joulukoristeita.)

Pidätkö sinä pääsiäisestä? Millainen on sinun listasi?

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram