Kirjoitukset avainsanalla Kaupallinen yhteistyö

- Kaupallinen yhteistyö Futonnetin kanssa.-

Olen tehnyt pian parikymmentä vuotta päätetyötä. Ahkerasta liikunnasta huolimatta selkäkivut ovat sekä minulle että puolisolleni säännöllinen vaiva. 

Viime vuoden puolella aloimme pohtia syitä kipuiluun ja tajusimme yhden ison asian: runkopatjamme oli täyttänyt jo kunnioitettavat 10 vuotta, eikä se varmasti palvellut enää ihanteellisella tavalla meitä keski-ikäisiä.

Pohdimme pitkään erilaisten sänkyjen välillä ja päädyimme hankkimaan Futonnetistä futonpatjan blogiyhteistyönä.* Syitä ostopäätöksen taustalla oli monia, mutta futonin ekologisuus sekä hyvät kokemukset tuttavapiirissämme vaikuttivat eniten. Futonpatjat on valmistettu luonnonmateriaaleista, joten ne eivät kuormita ympäristöä samalla lailla kuin esimerkiksi vaahtomuovipatjat.

Futonpatjat ovat peräisin Japanista. Moni länsimaalainen on ihastunut futoneihin, sillä futonpatja on jämäkkä ja tekee hyvää selkärangalle. Lisäksi futonilla keho pääsee hengittämään vapaasti, sillä patja ei hiosta samalla lailla kuin synteettisestä materiaalista valmistettu.

Nykyään futonpatjoihin yhdistellään perinteisen puuvillan lisäksi monia muitakin materiaaleja. Me valitsimme itsellemme hyvin hengittävän, jämäkän COCOS-mallisen patjan, jossa on 4 kerrosta 100% puuvillaa, 3 cm cocolateksia  ja 4 kerrosta 100% puuvillaa.

Lisäksi ostimme patjan päälle kätevän Organic Cotton -luomupuuvillakankaisen petauspatjan, joka antaa futon-patjamme hengittää. Sen kulmissa on kuminauhat, joilla petauspatjan saa näppärästi kiinni patjaan.

Futonnetti myy Ekomatin luonnonmateriaaleista valmistettuja futonpatjoja, joiden jämäkkyys riippuu patjassa käytetyistä materiaaleista. Yritys haluaa nyt tarjota blogini lukijoille alennuskoodin tuotteistaan:

Käytä Futonnetissä koodia SULASSASOVUSSA, niin saat Cocos-patjasta 20% alennuksen 22.4.2018 saakka!

Meidän perheessä selkäkivut ovat nyt muisto vain. Futon on meille molemmille juuri sopivan jämäkkä, mutta petauspatjan kanssa sopivan pehmeä yhdistelmä. 

On ihanaa herätä aamulla, kun selkää ei jomota...

Onko sinulla kokemuksia futonpatjoista?

*Saimme futonin ja petauspatjan alennushintaan blogin kautta.

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaupallinen yhteistyö Sanoma Media Finlandin kanssa

Tiedätkö, mitä eniten odotan joulunpyhiltä? Sitä kiireetöntä, rentoa olotilaa, jossa ei ole pakko tehdä mitään. Se on hetki, jolloin minullakin on aikaa lueskella.

Ihan kuten tyttäreni Venla viime vuonna kirjoitti: 

Tärkeintä joulussa on se tunnelma, että kaikilla on kiva olla, eikä kukaan stressaa mistään. Mukavin hetki joulussa oli se, kun pukki oli jo lähtenyt, kun lahjat oltiin avattu, ja syvennyin lukemaan kummilta saamaani kirjaa. Silloin oli rauhaisaa, kaikki olivat iloisia ja onnellisia, eikä ollut kiire mihinkään tai pakko tehdä mitään.

Tänä vuonna aion perinteisten paperikirjan lehtien lisäksi selailla tabletilla aikakauslehtiä. Ellei sitten pukki tuo minulle lahjaksi digitaalista lukulaitetta...

Tiesitkö, että Sanoman aikakauslehtien lukijat voivat nyt nauttia kaikkien talon lehtien tarinoista ilmaiseksi digitaalisessa muodossa? Eli kun tilaat minkä tahansa Sanoman julkaiseman aikakauslehden, voit lukea ilmaiseksi 15 muuta aikakauslehteä sähköisessä muodossa.

Tutustu etuun täällä. Edun saat käyttöösi helposti:

    1.    Valitse lehti itsellesi tai lahjaksi klikkaamalla lehtikantta.
    2.    Siirry pyörittämään "lahjakarusellia".
    3.    Täytä nimi- ja osoitekentät sekä vahvista tilaus.

Olen hieman kokeillut palvelua ja se vaikuttaa ihan helppokäyttöiseltä. Digitaalinen aikakauslehti on yllättävän näppärä käyttöliittymä: se ei paina tablettia enempää ja palvelun sisällä on kokonainen, jättimäinen nippu lehtiä!

Aiotko sinä lukea joululomalla? Mitä on lukulistallasi?

Blogi muualla somessa:
Facebook | Twitter Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | Blogit.fi  | Google+ | YouTube | Snapchat & Periscope: @ruuhkavuodet

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Arvatkaas, miten 11-vuotias tyttäreni ja minä olemme viime aikoina rentoutuneet yhdessä? Kylppärin puolella, pedikyyri-puuhissa! Kun telkkarista tulee vain ankeita uutisia, on yhteinen hemmottelutuokio yksi tapa paeta pahaa maailmaa. 

Minulle on aina ollut tärkeää pitää huolta itsestäni. Muistan, kun esikoisen vauvavuonna mieheni toisinaan ihmetteli tapaani rentoutua. Sen pienen hetken, kun koliikkivauva oli unessa parkumisen lomassa, en lukenut kirjaa tai lähtenyt happihyppelylle metsään. Sen sijaan saatoin lakata varpaankynsiäni tai nyppiä kulmakarvoja.

Se, että pidin itsestäni huolta myös noissa "poikkeusoloissa" sai minut tuntemaan, että en olekaan kokonaan menettänyt entistä elämääni. Olen muistellut paljon noita vauva-aikoja tänä syksynä, kun aika tuntuu olevan kortilla ja jokainen minuutti korvamerkitty jollekin.


Yllättäen olen taas löytänyt itseni rentoutumasta samalla tavalla kuin vauva-aikaan: puunaamalla itseäni jostain paikasta. Olin jo unohtanut tämän takuuvarman rentoutumiskeinon, kunnes sain ilokseni blogini kautta Schollin Velvet Smooth -raspin sekä Velvet Smooth Invensive Serumin testattavaksi.

Sain tuotteet jo kesällä, ja itse asiassa kaikessa hötäkässä testaaminen unohtuikin, kunnes 11-vuotias tyttäreni "Hipu" (tuo entinen koliikkivauva) kaivoi ne laatikosta ja halusi kokeilla! Meille molemmille oli kertynyt aikamoiset kerrokset raspattavaa erityisesti kantapäihin. Ensin raspiin tarttui Hipu - ja kylppäristä alkoi pian kuulua naurun kiherrystä raspin surinan seassa.

Saimme raspiin useamman pään, mutta testasimme molemmat ensin karkeinta niistä. Raspi kutitti käytössä mukavasti ja sen teho oli melkoinen. Huomasin sen, kun pyörivä terä osui vahingossa jalkapohjan ohuempaan kohtaan. Raspin tehokäsittelyn viimeisteli ihana Smooth Invensive -seerumi, jonka ansiosta jaloista tuli silkinpehmeät.

Tyttö oikein ihastui raspiin. Olen antanut aiemmin hänelle tavallisen jalkaraspin lahjaksi mutta sitä hän ei viitsinyt käyttää ikinä. Sen sijaan sähkökäyttöinen oli ilmeisesti sen verran jännä, että olen löytänyt hänet useammankin kerran raspailemassa.


Lisäksi sain testattavaksi uuden Veet®-kosteusvoiteen karvankasvun hillintään. Purkki vaikuttaa tavalliselta body lotionilta, sen koostumus on kiva ja tuoksu viehättävä. Sitä en pikkutytölle lainannut, mutta käytin sitä itse säännöllisen epäsäännöllisesti kuukauden verran sääriin ja reisiin. Erityistä vaikutusta karvankasvuun en kyllä huomannut. Toisaalta tuote toimi mainiosti vartalovoiteena.

Sortsikelit ovat jo historiaa tältä vuodelta, mutta jalkaraspi pysyy meillä aktiivikäytössä jatkossakin. Sileistä jaloista kun tulee hyvä olo myös kumisaappaiden sisällä...

---

This autumn I've found myself relaxing the same way than when my first born was a baby: I've used any extra minute on taking care of myself. Having some nail polish on, tidy eyebrows or smooth feet makes me feel I haven't lost my identity despite all the rush. This autumn the most fun is, though, to be able to relax together with my 11 year old daughter!
I was happy to receive Scholl electric Velvet Smooth foot file, Velvet Smooth Intensive Serum and Veet body lotion for test via commercial blog collaboration. My daughter became also very interested in the foot file and had a lot of fun making herself pedicure.
Summer is already over in Finland but from now on we'll keep using the foot file. It's such a nice feeling to have smooth feet, even inside boots.

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Facebook | Twitter Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | Google+

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram