Kirjoitukset avainsanalla blogiarvonta

Joulussa on parasta jännitys.

Itse en ole pitkään aikaan ollut mikään jouluihminen, sillä joulu on lapsuuden jälkeen merkinnyt minulle vain ylimääräistä työtä ja kiirettä: ruuhkaa töissä, ryysistä ostoksilla, stressiä lahjojen ostamisesta ihmisille, joilla on jo kaikkea, stressiä lahjoista, joita et itse tarvitse, ahdistusta korttien postituksesta, joulusiivouksesta ja kaikesta ylimääräisestä....

Olen monesti ajatellut, että elämä olisi paljon helpompaa ilman jouluun liittyviä lisäpuuhia, kun on muutenkin paljon tekemistä. Töissäkin kiireisin aika vuodesta.

Tänä jouluna uskon, että joulua on mukavampaa lähestyä. Minunkin jouluuni liittyy uutta jännitystä.

Ostin nimittäin itselleni joulukalenterin.

Viime jouluna tajusin ensimmäisen kerran, että joulukalenterit eivät välttämättä ole vain lasten juttu. Törmäsin sattumalta Body Shopin joukukalenteriin ja ostin sen Venlalle, koska innostuin sen hyväntekeväisyysaiheesta. Kalentereista saaduilla rahoilla yritys entisöi sademetsää ja auttaa suojelemaan uhanalaisia eläimiä.

Kalenterista putkahteli pieniä purnukoita, joissa oli muun muassa suihkugeeliä, käsi- ja vartalovoiteita. Niistä riitti iloa koko perheelle pitkäksi aikaa.

Edellisjoulusta innostuneena lähdin tänä vuonna hyvissä ajoin tutkailemaan kalenteritarjontaa. Ja kalentereitahan riittää myös aikuiseen makuun: kosmetiikan lisäksi markkinoilla on esimerkiksi teepussikalenteri, proteiinikalenteri ja jopa viskikalenteri!

Me olemme Venlan kanssa sokerilakossa ja rakastamme hyväntuoksuisia purkkeja sekä purnukoita. Niinpä kosmetiikkakalenterit olivat meille itsestäänselvä valinta.

Itselleni ostin Bare Minerals -brändin meikkikalenterin, jossa on poskipunia, huulipunia, ripsivärejä, puutereita ja luomivärejä pikkuruisissa rasioissa. Venlalle taas ostin yhdeksi joululahjaksi L'Occitanen kalenterin, joka on varmaan hieman samanlainen kuin Body Shopin: sen luukkujen takaa löytyy useampi käsivoide, vartalovoiteita ja suihkugeelejä.

Osa tuotteista on meille todennäköisesti turhia. Siksi ajattelinkin, että voisin jakaa kalenterin yllätykset teidän lukijoiden kanssa täällä blogissa ja arpoa joulukuussa maanantaisin tuotteet, joita me emme tarvitse.

Kiinnostaisiko sinua joulukuun ajan maanantaiarvonnat, joista voisit voittaa kosmetiikkaa? Onko sinulla jo joulukalenteri?

Blogi muualla somessa:
Facebook | Twitter Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | Blogit.fi  | Google+ | YouTube | Snapchat & Periscope: @ruuhkavuodet

Kommentit (19)

Aino Pajukangas
Liittynyt9.9.2015

Kas, kas :D Minä taas itse asiassa sorruin ostamaan miehelleni viskikalenterin. Se oli kallis, mutta hemmottelen häntä niin harvoin... (Ehtona oli tietenkin, että kalenterin sisältöä ei nautita kerralla :O, eikä luukun takaa paljastuvaan yllätykseen tutustuta vielä aamulla ;-)

Kirjoitan blogia 13-vuotiaan tyttäreni kanssa: Sulassa sovussa

Blogimme myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Aino Pajukangas
Liittynyt9.9.2015

Kiva, jos kiinnostaa! Joo, itse ainakin ihastuin heti kerta heitolla tuohon Bare Mineralsi kalenteriin... En viitsinyt ostaa perheeseen kahta samantyyppistä "käsirasva-kalenteria" kun tiedän, että luultavasti saan osan Venlan kalenterin tuotteista.

Kirjoitan blogia 13-vuotiaan tyttäreni kanssa: Sulassa sovussa

Blogimme myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Airiina
3/19 | 

Ei ole vielä hankittuna joulukalenteria ja kiinnostaisi maanantaiarvonnat. Kosmetiikka on aina kiva asia, aina löytyy käyttöä.

Az
5/19 | 

Kyllä kosmetiikka arvonnat kiinnostaa. Minä ostan itselleni aina joulukalenterin, tavallisen suklaisen. Eihän sitä tiedä milloin joulu on, ellei ole kalenteria!?

Annemari
6/19 | 

No, tottavie kiinnostaa arvonta. Itselläni on viimeisin joulukslenteri ollut 70-luvulla (ei ollut muita) perinteinen luukkukalenteri. Olen hiplaillut kaupassa suihkugeeli ja saippua kalenteria, mutta opiskelijan budjetti.

Tiia K
7/19 | 

Wau mitä kalentereita ja tuota L'Occitanen kalenteria olen himoinnut jo kaksi vuotta, mutta ei vieläkään. Harmittaa, kun omaan Body Shop postaukseen unohdin laittaa tuon hyväntekeväisyyspuolen. Body Shopin kalenteri täältä löytyy ja muutama muukin ihana. Ihan ensimmäinen vuosi, kun on kalenterit minullakin, sitten nuoruuden.

Ihana idea jakaa joulukalenterin muodossa iloa muillekin, kannatan <3 En itse osallistu, kun on tuota kosmea, mutta muille niin kiva idea.

Mukavaa viikkoa sinne <3

Neiti Nimetön
8/19 | 

No ilman muuta kiinnostaa. Itselläni on perinne, että teen aina joulukalenterin jollekin. Tänä vuonna tein itse peräti kolme joulukalenteria; lapsille, ystävälleni sekä äidilleni. Mies on aiemmin saanut 24 erikoisoluesta kootun joulukalenterin, olen tehnyt teekalentereita ystävilleni.. mutta joka kerta mietin jouluaaton 1. päivänä, että missä se minun kalenteri on. :D Joten kyllä kiitos arvonnoille.

SuviSini
10/19 | 

Tykkäisin kovasti tuollaisesta arvonnasta :)

Haaveissa oli teekalenteri ja kosmetiikkakalenteri, mutta jäivät haaveeksi tältä(kin) vuodelta... Onneksi sain yhden kalenterin, tosin on vain kuvakalenteri, mutta ilostuttaa sekin :)

Johanna1
11/19 | 

Tällaiset kalenterit olisivat kivoja, mutta aika hurjan hintaisia. Siis toki sille rahalle myös saa vastinetta näissä kalentereissa, silti kun meillekin tarvittaisiin kolme kalenteria, niin...

Henna28
12/19 | 

Mukaan arvontaan, kalenteri on hankittu lapsille mutta miehelle ei, voisin tehdä itse olutkalenterin, mies juo saunakaljan kaksi kertaa viikossa...mutta kai se nyt yksi olut menee hetken aikaa joka ilta.

Peppi
13/19 | 

Tykkäisin paljon tuollaisesta arvonnasta. Hyvää joulun odotusta. Kalenteri on kiva jos se erilainen.

santtu64
15/19 | 

kiinnostaisi tuo maanantaiarvonnat kosmetiikkaa, rakastan kosmetiikkaa, ja ylläri kalenteria ei ole;<3!

Tilda
16/19 | 

Oi, ihanaa, tottakai kiinnostaa! Body Sopin joulukalenterista olen kiinnostunut, mutta en ole sitä vielä hankkinut. Minulla on partiolaisten joulukalenteri.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram