Kirjoitukset avainsanalla trendi

Muoti-ilmiöt. Miten pysyä mukana eli olla cool? Siinäpä vasta pulma.

Trendit menevät niin nopeasti ohi. Hetken ne ovat siistejä ja sitten jo vanhoja. Jos et pysy mukana olet fossiili.

Tuo on melko lailla vallalla oleva ajatus koululaisten keskuudessa. Trendien mukana pysyviä ihmisiä arvostetaan ja niitä jotka eivät pysy... ne ovat niitä jonneja.

Sen sijaan epätoivoiset vanhemmat, jotka yrittävät pysyä perässä, ovat koululaisista melkein vielä ärsyttävämpiä kuin nuo trendittömät ihmiset.

Kun kokeilet huviksesi peilin edessä harjata hiukset vähän eri tavalla, saat heti kuulla kysymyksen: “Onko tuo nyt sitä muotia?”. Kun kuvaat huviksesi videota jolla lasket pulkkamäkeä takaperin, kuulet pakkasenkirpeän äänen korvasi juuressa: “Tuoko nyt on sitten in?”

Rasittavaa!

Joten nyt, vanhemmat. Olen päättänyt, että esittelen teille kolme melko suosittua YouTubesta lähtöisin olevaa trendiä. Kun nämä tulevat vastaan voitte sitten ottaa rauhallisesti ja mieluiten olla kyseenalaistamatta koko touhua. Tässä tulee:

1. Ppap

“I have a pen, i have an apple. Uh! Apple-Pen. I have a pen. I have pinapple. Uh! Pineapple-Pen. Apple-Pen... Pineapple-Pen… Uh! Pen-Pineapple-Apple-Pen!”

Oletko kuullut laulua? Se on nimittäin koulun käytävillä lähes joka päivä kuunneltavissa. YouTuben musiikkivideolla mies keltaisessa asussa tanssii ja - noh, se ei ole laulua eikä kyllä räppäämistäkään - puhuu laulun.

Piko-Taron, kuvitteellisen laulaja-lauluntekijän, jonka luoja ja näyttelijä on japanilainen koomikko Daimaou Kosaka, video on ladattu YouTubeen elokuun 25. päivä tätä vuotta. Video on tooooodella suosittu, ympäri maailman, sen katsomiskerrat ovat yli 80 miljoonaa.

Videosta on tehty hirveä läjä parodioita ja eri versioita (suomeksi käännettynäkin se löytyy) sekä jopa kännykkäpeli. Miksi video on niin suosittu? Kukaan ei tiedä. Mutta onhan se aika hullunkurinen.

2. Bottle Flip

Onko kadulla tullut vastaan muovipulloa uskonnollisella hartaudella heitteleviä lapsia? Oletko ihmetellyt mitä ihmettä he oikein tekevät? Vastaus: Bottle Flippejä.

Ja siis mitä nämä Bottle Flipit ovat? No, Bottle Flipissä muovipullo, usein 0,5l kooltaan heitetään niin, että se pyörähtää ilmassa kerran ympäri ja putoaa maahan pohja edellä niin, että jää pystyyn. Tämän helpottamiseksi pullon pohjalle on jätetty hiukan vettä.

Bottle Flipit keksittiin jo joulukuussa 2008, mutta trendinsä huipulla ne ovat ehdottomasti nyt: suosittuihin Bottle Flip- videoihin on kertynyt yli 30 miljoonaa katselukertaa YouTubessa.

Suosittelen ehdottomasti Bottle Flippien kokeilemista - jäät koukkuun yllättävän nopeasti. Tarkemmat ohjeet löytyvät helposti netistä.

3. Illuminati

Kaikki lapset tietävät nykyään Illuminatin, kauan sitten toimineen salaseuran, jonka nykyisestä olemassaolosta viljellään runsaasti salaliittoteorioita. Se on jo suorastaan vakiinnuttanut paikkansa yleisenä läpänheiton aiheena.

Miten tämä on mahdollista? Eiväthän lapset nyt yleensä Dan Brownia lue?

Eivät niin. Syytä Illuminati-innostukselle on vaikea hakea, mutta varmasti yksiä niistä ovat hullunhauskat Illuminati Confirmed- videot.

Videon kulku: Otetaan katsojien valitsema suosittu YouTubettaja. Todistetaan hänen kuuluvan Illuminatiin mitä kaukaa haetuimmilla ja hulluimmilla perusteluilla.

 Idean keksijä on tubettaja HurHurGames jonka Illuminati-videoilla on yhteensä reippaasti yli miljoona katsojakertaa. Idea tosin on levinnyt laajalle, ja moni tubettaja on tehnyt omia videoita samalla taktiikalla.

HurHurGamesin videot ovat omasta mielestäni kuitenkin ehdottomasti parhaita. Suosittelen lämpimästi niiden katsomista, kun haluat nauraa kippurassa.

Helpottiko?

Terveisin, Venla 12v.

Blogi muualla somessa:
Facebook | Twitter Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | Blogit.fi  | Google+ | YouTube | Snapchat & Periscope: @ruuhkavuodet

Kommentit (5)

Heljä
1/5 | 

Kiitos Venla. Olen ollut äitiyslomalla reilun vuoden koulusta ja tipahtanut auttamattomasti kyydistä. Nyt palaamassa takaisin töihin joten ei olisi tämä päivitys voinut parempaan aikaan tulla!

Minna M
2/5 | 

Pineapple Pen on soinut meilläkin. Bottle flippejä harjoiteltiin todella ahkerasti syyslomareissulla. Olihan meillä melkein aina vesipullot mukana. Tuosta viimeisestä en ollut kuullutkaan. Ehkäpä kyseisen lapsilta tietävätkö he. Ihmettelisin jos eivät tietäisi..

Venla Pajukangas
Liittynyt13.8.2016

Hei ja kiitos kommentistasi, Minna!

Saattaa olla, että Illuminati ei ole niin näkyvää äidin näkökulmasta, se kun on tavallaan koululaisten "omaa läppää". Uskon että lapsesi tietävät. ;)

Terkuin Venla

Kirjoitan äitini kanssa Uraäidin Ruuhkavuodet -blogia.

Systeemi kusee kaikki nickit v...
3/5 | 

Hmm oon ekaluokkalaisen äiti ja tuo eka oli ihan vieras juttu mut kaks jälkimmäistä itsestäänselviä... no okei bottle flip videoita en oo katsonu mut selitin pojalle mitä se on... ja tuo illuminati confirmed (hurhurgames) sen poika esitteli mulle koska ne oli niin hauskoja et piti näyttää jollekin :D eli oonko mä pudonnu kelkasta vai en?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram