Kirjoitukset avainsanalla joogaa ulkona

Hyvällä säällä minua vaivaa mieletön liikuntamotivaation puute. Kyse ei ole laiskuudesta vaan siitä, että monet harrastamani lajit kuuluvat yleensä sisätiloihin.

Koin valtavan ahaa-elämyksen, kun kokeilin ensimmäisen kerran harrastaa sisäliikuntalajia ulkoilmassa. Kokeile sinäkin, esimerkiksi näistä syistä!

  1. Ulkotreeni antaa keholle kokonaisvaltaisesti ärsykkeitä. Siinä missä kuntosalilla harjoitusta säestää musiikin jumputus ja kanssatreenaajien ähinä, ulkoilmassa kesän tuoksut ja luonnon rikas äänimaailma tarjoavat stimulaatiota kaikille aisteille, myös haju- ja kuuloaisteille.
  2. Raikas ulkoilma tekee hengittämisestä helpompaa. Erityisesti sateen jälkeen on mielestäni ihanaa liikkua ulkona, silloin kun ilma on niin happirikasta.
  3. Ulkoliikunta hivelee myös esteetikon sielua. Itse rakastan sitä endorfiini-syöksyä, minkä kunnon treeni tuo kehoon. Sen lisäksi kaunis metsämaisema antaa minulle toisenlaisen onnentunteen.Yhdessä tämä tunne-cocktail on elämys vertaansa vailla.
  4. Liikuntaharjoitus ulkona epävakaassa maastossa kehittää tehokkaasti tasapainoa ja antaa uudenlaisia ärsykkeitä lihaksille. Tämän huomaa erityisesti joogaharjoituksessa. Siinä epätasainen alusta tuo liikkeisiin heti lisää koordinaatio- ja keskittymishaastetta.

Itse olen harrastanut ulkoilmassa zumbaa, joogaa, kahvakuulailua ja lihaskuntojumppaa. Kaikkiin näihin lajeihin luonto tuntuu antavan lisäbuustia!

Miten sinä olet liikkunut ulkona näillä kesäisillä keleillä?

Uräidin Ruuhkavuodet myös:
Facebook | Twitter Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | Blogit.fi  | Google+ | YouTube | Snapchat & Periscope: @ruuhkavuodet

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram