Kirjoitukset avainsanalla kuntalähettiläs

Nyt se on tapahtunut. Olen käynyt ensimmäisessä kuntalähettilästapaamisessani, ja lasken itseni virallisesti Kirkkonummen kuntalähettilääksi.

Tapaamisessa meille aluksi selitettiin konkreettisesti, mitä tehtäviimme kuuluu. Saimme työsopimukset. Oli hieno tunne allekirjoittaa ensimmäinen työsopimukseni!

Sen jälkeen menimme yhdelle kunnantalon parvekkeista ottamaan valokuvia. Alussa olin hieman jännittänyt tapaamista ja koko työtäkin, mutta viimeistään nyt viimeiset jännityksen rippeet haihtuivat ilmaan, ja kuvissa näkyi iloisena hymyilevä tyttö.

Kun menin aulaan “tukijoukkojani” (isää, ystävääni ja pikkuveljeä) vastaan, hymyilin edelleen. Miksi en olisi hymyillyt?

Minulla oli hauskaa, ja tunsin olevani tehtävässä josta todella pidin. Lisäksi tiesin kaiken olevan vasta aluillaan.

Kirkkonummen kuntalähettilään työ on suuri kunnia! Meille on annettu tehtäväksi kehittyä omalla alallamme mahdollisimman menestyväksi ja näkyväksi, ja tällä matkalla tuoda Kirkkonummea esiin kasvuympäristönä ja tukijana. Tuomme Kirkkonummen kuntaa esiin mm. sosiaalisessa mediassa ja ennalta sovituissa tapahtumissa.

Seuraava kuntalähettilästehtäväni koittaa elokuun lopussa Kirkkonummen PopUp- tapahtumassa.

Tulkaa mukaan, torilla tavataan;)

Terveisin, Venla

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

“Hei, onneksi olkoon, olette tulleet valituksi Kirkkonummen nuoret menestyjät -kampanjan kuntalähettilääksi.”

Olin innoissani, kun luin sähköpostiini kilahtaneen viestin. Olin tehnyt hakemuksen huolella ja ehtinyt jo odottaa vastausta jännittyneenä.

Kotikuntani Kirkkonummi ilmoitti näet vähän aikaa sitten hakevansa “nuoria menestyjiä” kuntalähettiläikseen. Nettisivulla hanke esiteltiin näin:

“Kuntalähettilään tehtävänä on kehittyä omalla alallaan mahdollisimman menestyväksi ja näkyväksi, ja tällä matkalla tuoda Kirkkonummea esiin kasvuympäristönä ja tukijana. Kuntalähettiläät tuovat Kirkkonummen kuntaa esiin mm. sosiaalisessa mediassa ja ennalta sovituissa tapahtumissa.”

Kuntalähettilyys kuului Nuoret Menestyjät- hankkeeseen, jonka tarkoitus on “tuoda esiin kirkkonummelaisia nuoria menestyjiä ja heidän kotikuntaansa”. Kriteereinä oli muun muassa julkisuudessa omalla alallaan näkyminen, alle 30- vuoden ikä, sosiaalisen median sujuva käyttö ja totta kai kirkkonummelaisuus.

Työtehtävinä oli alallaan kehittyminen sekä kunnan edustaminen - niin somessa kuin kunnan tilaisuuksissakin. Alani, jolla hommaan hain, oli (mikäpä muukaan kuin) bloggaaminen. Ilokseni täytin kriteerit ja minut otettiin mukaan. Lisäkseni pestin saivat Emilia Kanerva, Aliu Krenar, Linnea Nieminen ja Patrik Pyöriä.

Työn saaminen kohotti itsetuntoa mukavasti Tangonuori- kisojen jäljiltä - putosin nimittäin kilpailun finaalista...

Onnea kaikille muilllekin kuntalähettilääksi päässeille sekä tietenkin kiitokset kaikille teille lukijoille: teidän takianne minä kuntalähettilääksi pääsin.

Iso kiitos!

Haluatko kuulla tämän kuntalähettilään kuulumisia jatkossakin?

Terveisin, Venla

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin 

Kommentit (2)

Venla Pajukangas
Liittynyt13.8.2016

Kiitos paljon, Hanna!

Sinua varmaankin myös ilahduttaa kuulla, että pääsin vähän aikaa siten eteenpäin myös kirjoittamisessa: lähetin käsikirjoitukseni viimein kustantamoille!

Aurinkoisia kesäpäiviä!

Terveisin,

Venla

Kirjoitan äitini kanssa Uraäidin Ruuhkavuodet -blogia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram