Meidän perheen yhteinen kesäloma on alkanut. Aloitimme Venlan kanssa lomailun tutustumalla tänään taatusti Suomen erikoisimpaan kesäfestariin nimeltä Natural High Healing Festival.

Tämä festari on ainakin siitä erikoinen, että alkoholi tai muut päihteet eivät kuulu sinne missään muodossa.  Festivaalien virallisessa esittelyssäkin kerrotaan, että "emme juo alkoholia, mutta humallumme toistemme seurasta. Pääsemme nostaviin tiedostaviin tunnelmiin tulemalla yhteen, halaamalla, tanssimalla, nauramalla, hengittämällä, joogaamalla, tantraamalla, meditoiden ja syömällä ravinnerikasta, rakkaudella tehtyä ruokaa. Elämän onnellisuus on yksinkertaista, haluamme tuoda sen esille." Näistä periaatteeita tulee nimi Natural High.

Aino

Kuulin festarista aivan sattumalta erään Facebook-ryhmän kautta vasta tällä viikolla. Kun perehdyin festarin ohjelmaan tarkemmin, ihastuin täysillä: joogaa, luontaishoitoja, musiikkia - ja tämä kaikki kauniin maaseudun sydämessä, Uudenkaupungin lähistöllä Nopperlantilalla, Narvilinnassa! Ja koska asioilla on tapana järjestyä, aivan pian meille oli jo buukattu liput sunnuntaiksi.*

Köröttelen nyt festareiden jälkeen auton kyytissä matkalla kohti seuraavaa kesälomakohdetta. Ihoni tuoksuu laventelilta, ylang ylangilta ja appelsiinilta, sillä kävin aamupäivällä aromaterapiahoidossa.

Mieleni on aurinkoinen, sillä festaripäivän päätteeksi kävimme parijoogaan erikoistuneen ohjaajan tunnilla, jossa tuntemattomat ihmiset laitettiin koskemaan toisiaan kauniisti ja sanomaan toisilleen ihania asioita. Tunnelma tässä tapahtumassa oli harvinaisen välitön ja lämminhenkinen, ja hyväksyntä huokui jokaisesta vastaan tulevasta hymystä.

Natural High Healing Festival syntyi jo vuonna 2013. Ainoa asia, joka minua harmittaa, oli visiittimme lyhyys: tulimme ja lähimme samana sunnuntaipäivänä. Ensi vuonna näille festareille täytyy ehdottomasti tulla uudestaan ja vähintään pariksi päiväksi!

Venla

Äiti ehdotti minulle että menisimme Natural High Healing -festareille. Rakastan kovasti joogafestivaaleja Viron Haapsalussa, joten sanoin heti kyllä.

En todellakaan kadu päätöstäni: Meillä oli tosi hauskaa.

Kävimme yhdessä flow-joogassa, jossa halasimme muita ihmisiä keskimäärin yli puolet enemmän kuin itse vuoden aikana normaalisti halaan ketään jonka olen tuntenut alle 2 vuotta. Näin suomalaisena se vaati aluksi hieman totuttelemista, mutta lopuksi saattoi vain nauttia halailusta.

Kävin myös itsekseni villivihannesluennolla (ja pian meidän perhe ei enää koskaan syö muuta kuin nokkosia!) sekä tietenkin aromaterapeuttisessa hieronnassa. Tuoksunkin nyt ruusuilta...

Suosittelen näitä festareita ehdottomasti kaikille, jotka haluavat kokea jotain uutta - tai nauttia tunnelmasta, joka on sydämellinen, hyväksyvä ja lämmin. Ja jos tulette, niin torilla tavataan: minusta tuntuu että mekin taidamme tulla uudestaan.

*Osallistuimme festareille veloituksetta blogiyhteistyönä.

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram