- Kaupallinen yhteistyö Futonnetin kanssa.-

Olen tehnyt pian parikymmentä vuotta päätetyötä. Ahkerasta liikunnasta huolimatta selkäkivut ovat sekä minulle että puolisolleni säännöllinen vaiva. 

Viime vuoden puolella aloimme pohtia syitä kipuiluun ja tajusimme yhden ison asian: runkopatjamme oli täyttänyt jo kunnioitettavat 10 vuotta, eikä se varmasti palvellut enää ihanteellisella tavalla meitä keski-ikäisiä.

Pohdimme pitkään erilaisten sänkyjen välillä ja päädyimme hankkimaan Futonnetistä futonpatjan blogiyhteistyönä.* Syitä ostopäätöksen taustalla oli monia, mutta futonin ekologisuus sekä hyvät kokemukset tuttavapiirissämme vaikuttivat eniten. Futonpatjat on valmistettu luonnonmateriaaleista, joten ne eivät kuormita ympäristöä samalla lailla kuin esimerkiksi vaahtomuovipatjat.

Futonpatjat ovat peräisin Japanista. Moni länsimaalainen on ihastunut futoneihin, sillä futonpatja on jämäkkä ja tekee hyvää selkärangalle. Lisäksi futonilla keho pääsee hengittämään vapaasti, sillä patja ei hiosta samalla lailla kuin synteettisestä materiaalista valmistettu.

Nykyään futonpatjoihin yhdistellään perinteisen puuvillan lisäksi monia muitakin materiaaleja. Me valitsimme itsellemme hyvin hengittävän, jämäkän COCOS-mallisen patjan, jossa on 4 kerrosta 100% puuvillaa, 3 cm cocolateksia  ja 4 kerrosta 100% puuvillaa.

Lisäksi ostimme patjan päälle kätevän Organic Cotton -luomupuuvillakankaisen petauspatjan, joka antaa futon-patjamme hengittää. Sen kulmissa on kuminauhat, joilla petauspatjan saa näppärästi kiinni patjaan.

Futonnetti myy Ekomatin luonnonmateriaaleista valmistettuja futonpatjoja, joiden jämäkkyys riippuu patjassa käytetyistä materiaaleista. Yritys haluaa nyt tarjota blogini lukijoille alennuskoodin tuotteistaan:

Käytä Futonnetissä koodia SULASSASOVUSSA, niin saat Cocos-patjasta 20% alennuksen 22.4.2018 saakka!

Meidän perheessä selkäkivut ovat nyt muisto vain. Futon on meille molemmille juuri sopivan jämäkkä, mutta petauspatjan kanssa sopivan pehmeä yhdistelmä. 

On ihanaa herätä aamulla, kun selkää ei jomota...

Onko sinulla kokemuksia futonpatjoista?

*Saimme futonin ja petauspatjan alennushintaan blogin kautta.

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 42-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 14-vuotias Venla on Kirkkonummen kuntalähettiläs, joka näyttelee, laulaa ja kirjoittaa.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram