Blogissani oli sunnuntaihin asti käynnissä arvonta, jossa palkintoina oli Himalajan suolasaippua, MOSSAn uutuustuotteisiin lukeutuva rasvoittuvan tai tukkeutuvan ihon kuorintavoide, sekä Axiologyn upea, syvänsävyinen huulipuna kohtalokkaassa sinertävässä sävyssä.

Arvonta on suoritettu, ja olen ottanut voittajaan yhteyttä sähköpostilla. Sydämelliset onnittelut sinulle, nimimerkki Tiivi!

Kiitos kaikille, jotka osallistuitte arvontaan!

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Pysähdyin taas siijen kärjistykseen, että opettajilla on tuota lomaa. Niin, on myös nyt itaelläni lukion aineenpettajana paljon iltatyötä ja viikonlopputyötä, joka vain kuuluu toimenkuvaan. Ei makseta iltalisiä, eikä viikonloppulisiä. Koulussakin paikan päällä oppitunteja + kirjoituspöytätyötä voi sanoa päivittäin 6-8 tuntia. Että sellaista... Ei ole pekkaspäiviä, eikä ylityövapaita, joten kyllä se kesäloma on ansaittu.

Aino Pajukangas
Liittynyt9.9.2015

Hei vaan ja kiitos kommentistasi! Olit ilmeisesti tarkoittanut kommenttisi tähän postaukseen? https://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/sulassa-sovussa/10-syyta-joiden-vuo...

Olen täsmälleen kanssasi samaa mieltä: opettaja on lomansa ansainnut. En ole koskaan väittänyt muuta.

Aurinkoista viikonlopun jatkoa sinulle! ☀️

Kirjoitan blogia 13-vuotiaan tyttäreni kanssa: Sulassa sovussa

Blogimme myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram