Millä sinä herkuttelit viikonloppuna ja vapun vapaapäivinä? Itse nautiskelin muutaman munkin, mutta suurimmat herkkuhetket koin suihkussa.

En yleensä uskalla käyttää rakeita sisältäviä kasvokuorinta-aineita, sillä minulla on couperosa-iho ja aikuisiän aknea. Lisäksi muutama rakeinen kuorinta-aine on saanut ruusufinnin räjähtämään poskipäillä.

Uskalsin vapaapäivinä kuitenkin kokeilla uusinta testituotettani, Flow Kosmetiikan Appelsiini & Raakasuklaa Kasvojenkuorinta-ainetta, jonka sain testiin blogin kautta. * Ja sepäs olikin ihana yllätys!

Kuorintavoide sisältää luomuriisiä, joka on hellävaraisempi iholle kuin moni muu kuorintarae. Riisijauho poistaa kuollutta pintasolukkoa ja syväpuhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia. Tuote tosiaan toimi myös minun ongelmaihollani: kirkasti, puhdisti ja jätti ihon ihanan pehmeäksi.

Parasta tässä uudessa lempparituotteessa on kuitenkin sen tuoksu: ihan kuin levittäisi Fazerinaa kasvoille... Voiteen herkullinen suklaa-aromi tulee luomu-raakakaakaovoista ja appelsiinista.

Jos satuit mässäilemään vappuna liikaa munkeilla, kokeilepa tätä! Uskon, että se kirkastaa myös sokerin samentaman ihon.

*Tuote saatu testiin PR-näytteenä blogin kautta.

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Ihanaa, uusi postaus! Pelkäsin jo, että bloginne on loppunut, sillä sen nimeä ei jostain syystä enää näy KK:n blogilistassa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram