Olemme Venlan kanssa hiljattain täydentäneet kevät- ja kesävaatevalikoimaamme. Tällä kertaa ostimme suurimman osan yhdeltä, kotimaiselta tuotemerkiltä.

Kyseessä on lastenvaatteistaan paremmin tunnettu, tosin vielä aika tuntematon Nosh-vaatemerkki. Olen viime aikoina aivan ihastunut Noshin vaatteisiin. Ne ovat mielestäni nättejä, mukavia - ja  mikä tärkeintä: tehty sertifioidusta luomupuuvillasta sekä suunniteltu Hämeenlinnassa!

Noshin vaatteita saa yrityksen kotimyyntiedustajilta sekä verkkokaupasta. Mekin pidimme pari viikkoa sitten kotonani Nosh-vaatekutsut, jonne lähiseudulla asuva edustaja Anna-Mari Heiskanen tuli esittelemään kauden mallistoa. Itse olen tilannut kutsujen lisäksi kaikki muutkin Nosh-vaatteet suoraan Anna-Marilta meilillä tai hänen FB-ryhmänsä kautta.

Edustajilta tilaamalla nimittäin tukee paikallisia pienyrittäjiä, saa henkilökohtaista palvelua ja pienemmät postikulutkin!  Nosh työllistää yli 120 itsenäistä vaate-edustajaa eri puolilla Suomea.

Aivan hiljattain Noshin verkkokaupassa alkoi ALE! Kannattaa käydä kurkkaamassa, myös näissä kuvissa olevat vaatteet nimittäin ovat nyt roimassa alennuksessa.

Venlalla on kuvassa hupullinen GO-tunika
Venlalla on kuvassa hupullinen GO-tunika

SAIL collegemekko
SAIL collegemekko

VIP t-paita
VIP t-paita

SOPU pusero
SOPU pusero

Pohdimme joka ostoksen kohdalla, tuleeko vaatetta käytettyä vähintään 30 kertaa. Uskon, että tulee. Osalle vaatteista on jo nyt kertynyt kymmenkunta käyttökertaa ja koska Nosh on tunnettu nimen omaan laadusta, voi näitä varmaan käyttää vuosia. Vaatteet eivät kuulemma pesussa helposti kulahda, vaan säilyvät pesusta toiseen hyvännäköisinä.

Noshin vaatteilla on Öko-Tex Standard 100 -sertifiointi ja turvallinen tekstiili -merkintä. Sen valikoimissa on jo lähes 800 tuotetta.

Onko sinulla kokemuksia Noshin vaatteista? Mitäs tykkäät meidän kesävaatevalinnoista?


SUVI hihaton mekko
SUVI hihaton mekko

// Postauksen ylimmässä kuvassa minulla on musta-vaaleanpunainen KIVA-taskutunika. Postauksen kuvissa olevat housut eivät ole Noshin valikoimasta vaan Seppälästä. //

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin | Snapchat (Aino): @ainomarja

Kommentit (9)

anonyymi
1/9 | 

Kivoja nämä sovituskuvat "normaalikokoisten" päällä. Olen itse myös ihastunut Noshin tuotteisiin. Eivät mene pesussa miksikään ja ovat miellyttäviä päällä eikä tehty lapsityövoimalla. Parilla kutsuilla olen ollut ja on kiva kun siellä voi rauhassa sovittaa ja muut voi toimia makutuomareina.

Aino Pajukangas
Liittynyt9.9.2015

Kiitos kommentistasi =) Minäkin innoshtuin tästä brändistä koska niin moni kertoi vaatteiden laadusta! Mekin olemme sen jo huomanneet: vaate tulee pesukoneesta uudenveroisena. Tämä ei todellakaan ole itsestäänselvyys monien college- ja trikoovaatteiden kohdalla.

Ihanaa viikonloppua!

Kirjoitan blogia 13-vuotiaan tyttäreni kanssa: Sulassa sovussa

Blogimme myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Vierailija
3/9 | 

Anteeksi nipottamiseni, mutta häritsee omistusliitteen puuttuminen otsikossa: siis meidän vaatteeMME pitäisi olla. :) Kiva blogi sulla.

Aino Pajukangas
Liittynyt9.9.2015

Kiitos kommentistasi! Ihanaa, että blogini lukijoiden joukossa on oikeinkirjoituksen ystäviä :)

Olen pahoillani, että otsikko häiritsee sinua. Tässä tapauksessa kuitenkin kyseessä oli ns. "harkittu rikos". Kielitoimiston mukaan tuttavallisessa, puheenomaisessa tai tunnesävytteisessä tyylissä omistusliite ei aina ole välttämätön. Lisäksi blogiteksti on lajityyppinä sellainen tekstityyppi, joka mielestäni sallii enemmän "taiteellisia vapauksia" ja myös kielioppisääntöjen rikkomista. 

Tässä tapauksessa asetin hakukoneoptimoinnin kieliopin edelle. Tässä otsikossa on 65 merkkiä, joka on ihanteellinen otsikon pituus Googlen mielestä. Senmittaiset otsikot sijoittuvat parhaiten hakukoneiden tuloksissa. En siis viitsinyt lisätä omistusliitettä, joka ei mielestäni tähän otsikkoon olisi tuonut varsinaisesti lisäarvoa vaan päinvastoin heikentänyt löydettävyyttä hakukoneissa.

Aurinkoista viikonloppua! 8)

Kirjoitan blogia 13-vuotiaan tyttäreni kanssa: Sulassa sovussa

Blogimme myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Anki
4/9 | 

Olipa mukava postaus! Minäkin olen hullaantunut Nosh-vaatteisiin. Itse asiassa en ole päässyt yksille käännöstä kutsuille,mutta olen tilannut jo 6 vaatetta. Ennen olen ollut ihan farkkuihminen, mutta nyt päällä on joka päiväisessä käytössä Noshin legginssit tai Bikerit. Löytyy myös raita t-paita,taskutunika ja myötäilevämpi tunika. Ja tosiaan,pesusta toiseen...Ja aina vaan passaa!
Kyllähän ne maksoivat kertaostona paljon,mutta vaatteita odotellessa myin kaapista kaikki sopimattomat ja einiinmieluisat vaatteet pois. Kätevää!
Aikoihin tunnen itseni ihan kivannäköiseksi kotiäidiksi, joka kehtaa lähteä vähän muuallekin!:)

Ja tuosta kirjoitusasusta ,itsekin bloggaajana annan vapauden omalla tyylillä kirjoitettuun muotoon ja se kuulemma "puree" lukijoihini parhaiten, kun teksti on persoonallista. :) Jatka samaan malliin ja tervetuloa meille kylään!

Anukristiina
5/9 | 

Kiitos vinkistä, laitoin tilauksen menemään. Olen kuullut hyvää Noshin vaatteista, mutta en ole vielä tutustunut näihin.

Vierailija
6/9 | 

Eikai ne kotimaisia ole jos pelkkä suunnittelu Suomessa mutta valmistus Portugalissa? Ekologisempia kuitenkin kuin perus henkkamaukka tms.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram