Kauppojen hyllyt pullistelevat uutuustuotteita. Tuntuu, että joka kerta kun teen isot ruokaostokset, kaupassa maistatetaan tai lehdissä kirjoitetaan uudesta, mullistavasta super-ruoasta, jota on tietenkin ihan pakko kokeilla!

Tiesitkö, että ruoka- ja juomayritykset oikeasti kisaavat siitä, kuka kehittää vuoden parhaan elintarvikkeen? Kilpailun nimi on Vuoden Suomalainen Elintarvike, ja sen yleisöäänestys on juuri tänään alkanut!

Minulla oli ilo ja kunnia olla mukana raadissa, joka valitsi finaaliin päässeet tuotteet 50 kilpailuun osallistuneen joukosta. Raati tapasi, maisteli ja arvioi kilpailutuotteita yhden aamupäivän ajan ja teki vaikeita valintoja.

Nämä seitsemän tuotetta me valitsimme kisan viimeiselle kierrokselle, ja nyt on sinun vuorosi. Kuka tahansa voi äänestää lempparituotettaan kilpailun voittajaksi täälläÄänestysaika päättyy 27.4.2017, ja voittaja julkistetaan 16.5.2017.

Apetit Tuorekset, Sienestäjän pannuvihannes 
Todellinen arjen helpottaja, joka innostaa ja auttaa kokkaamaan kasviksista, kun niitä ei tarvitse kuoria ja pilkkoa itse. Maistuvia sieniä sisältävä sekoitus vetoaa erityisesti metsän antimia arvostaviin suomalaisiin.

Linkosuon Leipomon uunipaahdettu RuisLastu sour cream & onion
Yhtä ohuita ja rapeita kuin perunalastut, mutta rukiinen vaihtoehto sipsihyllylle! Perunalastuista lainattu sour cream -maku toimii myös ruislastussa. 

Chipstersin Hyvä Apaja uunivalmis, ruodoton kirjolohifilee paistopussissa, pippuri
Maistuvaa kirjolohta lautaselle ilman perkausta ja kalan käsittelyä. Tarjoaa vaihtoehdon norjalaiselle lohelle. Paistopussissa kirjolohi kypsyy herkullisen meheväksi.

Pramian Kelkka drinkkisekoitus
Raikas juomasekoitus valmiina muovipullossa. Täysin kierrätettävä pullo valmistetaan suomalaisista kierrätysmuovipulloista oman tuulivoimalan energialla. 

HK:n Maakarit® Nürnbergin Günther grillimakkara 
Suomalaiseen makkaraan on tuotu kansainvälinen maku kotimaisin voimin. Street food -trendin inspiroima kotikokki voi valmistaa Güntheristä vaikkapa herkullisen hodarin.

Leivon Leipomon Jyväjemmari ruissiemenkuivaleipä
Näkkileivän uutta sukupolvea edustava tuote. Maistuu hyvältä ja säilyy hyvin. Plussaa myös lisäaineettomuudesta. 

Gold & Green nyhtökaura nude 
Ohittamaton suomalainen ruokainnovaatio maistuvassa muodossa. Nyhtökaura on madaltanut kynnystä kokeilla uudenlaisia raaka-aineita ruuanlaitossa. 

Ovatko nämä tuotteet sinulle tuttuja? Onko pääsiäisen ohjelmassasi kokkailua ja herkuttelua vai jotain aivan muuta? Ihanaa pääsiäistä kaikille blogimme lukijoille!

Kilpailutuotteiden arvioiminen oli sekä hauskaa että haastavaa. Raadissa olivat mukana minun lisäkseni juontaja ja ruokakirjailija Vappu Pimiä (vas.), toimialapäällikkö Pekka Heikkilä Elintarviketeollisuusliitosta, Citymarket-ketjun johtaja Johanna Kontio, S-kokeilukeittiön  tuoteasiantuntija Anni Puurunen ja toimialapäällikkö Elisa Piesala Elintarviketeollisuusliitosta.
Kilpailutuotteiden arvioiminen oli sekä hauskaa että haastavaa. Raadissa olivat mukana minun lisäkseni juontaja ja ruokakirjailija Vappu Pimiä (vas.), toimialapäällikkö Pekka Heikkilä Elintarviketeollisuusliitosta, Citymarket-ketjun johtaja Johanna Kontio, S-kokeilukeittiön  tuoteasiantuntija Anni Puurunen ja toimialapäällikkö Elisa Piesala Elintarviketeollisuusliitosta.

// Postauksen tuotekuvat: Apetit, Linkosuon Leipomo, Chipsters, Pramia, HKScan, Leivon Leipomo ja Gold & Green. //

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin | Snapchat (Aino): @ainomarja

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram