Tiesitkö, että pitkänkin loman vaikutukset kestävät vain viikon? Se on jotenkin masentava ajatus.

Nyt viimeisilläkin meistä ihana, aurinkoinen kesäloma alkaa olla takana, ja katseet kääntyvät arkeen sekä syksyn puuhiin. Seuraavaan lomaan on pitkä aika... 

Olen monena vuonna ajatellut, että syyskuulle pitäisi järjestää jotain odottamisen arvoista - miniloma, teatteriesitys, konsertti tai jotain, jonka avulla voisi ladata akut täyteen positiivista energiaa pimeän kauden varalle. Tänä syksynä tartuin tuumasta toimeen ja päätin järjestää joogaretriitin paikoista kauneimmassa, Turun saaristossa.

Järjestämme retriitin yhdessä ystäväni Marjukan kanssa 14.-16.9. Houtskarissa, idlyllisessä Hyppeis Värdshus -perhehotellissa. Retriitti sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille, hyvinvoinnista kiinnostuneille henkilöille.

Tule mukaan! Retriittiin on vielä muutamia paikkoja vapaana.

Retriitin ohjelma sisältää  joogaa, pilatesta, yhdessäoloa, hiljaisuudesta ja syksyisen saariston maisemista nauttimista sekä herkullista kasvisruokaa.

ALUSTAVA OHJELMA

Pe 14.9.

Klo 20 mennessä majoittuminen Hyppeis Värdhus -hotelliin

Iltapala

Laskeutuminen hiljaisuuteen yöksi

La 15.9.

Aamupala

Ayurvedinen kävelyhieronta -workshop

Lounas

Iltapäivän energisoiva pilatestunti

Luonnosta nauttimista

Päivällinen

Rauhoittava illan Yin-jooga

Rantasauna

Su 16.9.

Aamupala-smoothie

Aamun dynaaminen flow-jooga

Brunssi

Noin klo 13 loppupiiri


Me retriitin ohjaajat, Aino ja Marjukka, olemme molemmat  kansainvälisen jooga-allianssin sertifioimia joogaohjaajia (RYT-200). Olen itse myös Suomen Terveysliikunta Instituutista valmistunut PilatesHealth I-tason ohjaaja.

Marjukka on opiskellut perinteistä kiinalaista lääketiedettä kolmen vuoden ajan Suomen Taolaisessa Neijing-koulussa sekä käynyt vaihtoehtoterapeuttisia kursseja mm. intialaisesta päähieronnasta ja ayurvedisesta kävelyhieronnasta.

Toivottavasti nähdään syyskuussa!

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram