Nyt se on tapahtunut. Olen käynyt ensimmäisessä kuntalähettilästapaamisessani, ja lasken itseni virallisesti Kirkkonummen kuntalähettilääksi.

Tapaamisessa meille aluksi selitettiin konkreettisesti, mitä tehtäviimme kuuluu. Saimme työsopimukset. Oli hieno tunne allekirjoittaa ensimmäinen työsopimukseni!

Sen jälkeen menimme yhdelle kunnantalon parvekkeista ottamaan valokuvia. Alussa olin hieman jännittänyt tapaamista ja koko työtäkin, mutta viimeistään nyt viimeiset jännityksen rippeet haihtuivat ilmaan, ja kuvissa näkyi iloisena hymyilevä tyttö.

Kun menin aulaan “tukijoukkojani” (isää, ystävääni ja pikkuveljeä) vastaan, hymyilin edelleen. Miksi en olisi hymyillyt?

Minulla oli hauskaa, ja tunsin olevani tehtävässä josta todella pidin. Lisäksi tiesin kaiken olevan vasta aluillaan.

Kirkkonummen kuntalähettilään työ on suuri kunnia! Meille on annettu tehtäväksi kehittyä omalla alallamme mahdollisimman menestyväksi ja näkyväksi, ja tällä matkalla tuoda Kirkkonummea esiin kasvuympäristönä ja tukijana. Tuomme Kirkkonummen kuntaa esiin mm. sosiaalisessa mediassa ja ennalta sovituissa tapahtumissa.

Seuraava kuntalähettilästehtäväni koittaa elokuun lopussa Kirkkonummen PopUp- tapahtumassa.

Tulkaa mukaan, torilla tavataan;)

Terveisin, Venla

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram