- Kaupallinen yhteistyö: Alennuskoodin tarjoaa Sudio Sweden-

Tälle viikonlopulle on luvattu kauniita,kirkkaita ja kuulaita syyspäiviä! Mikä mainio aika haravoida ne viimeiset lehdet pois tai viedä terassikalusteet suojaan, ellet ole vielä tehnyt sitä.

Tänä syksynä kotityöt sekä sisällä että ulkona ovat maistuneet minulle uudella tavalla, sillä saimme blogimme kautta testattavaksi pari kivaa hilavitkutinta: Sudion ihanat kuulokkeet sekä Polar A370 -fitnessmittarit.

Erityyisesti kuulokkeiden ansiosta esimerkiksi koiran ulkoilutus, haravoiminen, imurointi ja bussimatkat töihin ovat sujuneet mukavissa merkeissä. Olen löytänyt monta, uutta podcastia, joiden seurassa aika on kulunut rattoisasti.

Sudio haluaa nyt tarjota blogini lukijoille samanlaisen mahdollisuuden rentoutumiseen. Voit tilata itsellesi kuulokkeet Sudion nettikaupasta osoitteesta www.sudiosweden.com, ja käyttämällä tilauksen yhteydessä alennuskoodia sovussa15, saat -15% alennuksen koko tilauksestasi sekä ilmaisen pikatoimituksen Suomeen.

Minulla oli testattavana söpöt, pinkit TRE-kuulokkeet, jotka sopivat erityisen hyvin esim. myssyn alle lenkkipolulle. Näissä kuulokkeissa oli äänentoisto huippuluokkaa. Ainoa miinus tulee siitä, että mikäli käytin kuulokkeita pitkään, esimerkiksi parin tunnin ajan, kuuloke alkoi hieman hiertää korvassa.

Jos sinäkin ihastut pinkkeihin luureihin ja teet tilauksen lokakuun aikana, osa rahoistasi menee hyvään tarkoitukseen: Sudio Sweden lahjoittaa lokakuussa 10% pinkkien tuotteiden myyntituotoista Ruotsin rintasyöpäsäätiölle.

Venla valitsi testattavakseen Regent -mallin, jossa riittää soittoaikaa peräti yli 24 tuntia. Tyttö ei ole siis kertaakaan valitellut, että kuulokkeista olisi loppunut akku kesken. Myöskään omien TRE-kuulokkeideni akunkestossa ei ollut moittimista: ne kestivät ongelmitta useamman tunnin kuuntelua ja tuntuu, että ne latautuivat täyteenkin tosi nopeasti.

Sekä  Regent- että TRE-kuulokkeet maksavat 89 euroa Sudio Swedenin nettikaupassa.

Kuulokkeiden lisäksi olemme testailleet Polar A370 -fitnessmittaria. Se on aktiivisuusmittari, joka mittaa sykkeen ranteesta. Mittaria voi käyttää myös yhdessä puhelimen GPS:n kanssa, jolloin harjoituksesta saa tietoon  tarkat matka-, nopeus- ja reittitiedot. 

Polarissa ei ollut varsinaisesti mitään vikaa. Se on sirompi kuin moni varsinainen sykemittari mutta isokokoisempi kuin esimerkiksi Fitbit, jota olen käyttänyt aiemmin. Rannekkeitakin siihen saa eri väreissä, vaikka meillä olikin testissä konservatiiviset mustat rannekkeet. Mittarin suositushinta on 199 euroa.

Aloin vain mittaria testatessani pohtia, onko aika ajanut ohi näistä sporttisista aktiivisuusrannekkeista. Minä nimittäin olen ihastunut nyt Bellabeat-aktiivisuusmittariin, joka on kuin koru. Sitä voi käyttää kaulassa tai ranteessa ja sekin mittaa aktiivisuutta sekä unen laatua.

Saas nähdä, kirjoitanko joulupukille pian kirjeen... Onko kenelläkään kokemuksia tästä terveysmittarista?

Kuva:Bellabeat
Kuva:Bellabeat

Käytätkö sinä teknisiä vempeleitä, kun teet kotitöitä sisällä tai ulkona?

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Näyttäis, että sulla on nappikuuloke väärässä korvassa, laita toiseen korvaan ja tunnustele vieläkö painaa ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat