Tänään blogimme on uudistunut! Muutos on kypsynyt jo jonkin aikaa, itse asiassa viime syksystä lähtien eli siitä asti, kun Venla-tyttäreni tuli mukaan tähän blogiin.

Mitä Sulassa sovussa tarkoittaa? Voivatko keski-ikäinen äiti ja teini-ikäinen tytär olla sovussa keskenään? Muuttuuko blogin sisältö?

Teimme muutoksesta pienen videon Sulassa sovussa -blogimme uudelle kanavalle Youtubeen. Tavoitteemme on jatkossa tehdä myös aikaisempaa enemmän videoita, Venla ja hänen ikäisensä kun ymmärtävät parhaiten videomaailmaa. (Kun syksyllä Venlan ikätoverit kuulivat Venlan bloggaamisesta, monen kysymys oli: "Mikä teidän kanavan nimi on?" He eivät voineet käsittää perinteistä bloggaamista, tubettaminen kun kuulemma on nykyaikaa...)

Haluamme juhlia uutta nimeä kanssasi pienen arvonnan kera! Näin keväällä aurinko paistaa jo niin kirkkaasti, että on syytä huolehtia aurinkosuojasta. Niinpä arvomme tällä kertaa aurinkoisia tuotteita. Kaikki tuotteet ovat käyttämättömiä.

Dermosil All Seasons Aurinkosuojavaahto SPF 50 on riittoisa ja ihoa kosteuttava aurinkosuojatuote, joka antaa suojan sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Hajustamaton vaahto on vedenkestävää. 
Aurinkosuojavaahto on pakattu 75 millilitran aerosol-pulloon, joka toimii kuten muotovaahtopullo. Ravista pulloa, käännä se ylösalaisin ja pursota vaahtoa kämmenelle. Vaahto sopii koko perheen käyttöön. 

Moroccan Tan Instant Tanning Lotion on asteittain ruskettava voide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Siinä on ainutlaatuinen, triplavaikutteinen rusketusaineiden, ihoa kiinteyttävien ja kosteuden ihoon lukitsevien yhdisteiden koostumus.

Lumene Color Correcting meikkivoide antaa iholle hyvän peittävyyden ja puolimatan lopputuloksen. CC-voide levittyy tasaisesti iholle ja tasoittaa ihoa sekä häivyttää punoitusta. Voide sopii kaikille ihotyypeille. Voiteessa on 20 suojakerroin. Siinä ei ole mineraaliöljyä eikä parabeeneja.

Osallistu arvontaan kertomalla blogin kommenttiosiossa, mistä aiheista haluat jatkossakin lukea uudistuneesta blogistamme! Jätä vastaus viimeistään ensi viikon perjantaina 7.4. klo 20 mennessä, jolloin arvomme voittajan. Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi, se jää vain blogin pitäjän tietoon.

Arpaonnea!
Terveisin, Aino & Venla

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin | Snapchat (Aino): @ainomarja

Kommentit (37)

Matilde
2/37 | 

Haluaisin lukea arjen pienistä iloista, kevätfiiliksistä ja uusista kirpparilöydöistä tai muuten vaan uusista ajatuksistanne.

Ilopilleri
6/37 | 

Erilaiset DIY-vinkit ja sisustusaiheiset postaukset ovat aina kiinnostavia ja inspiroivia. (:

Tintti
10/37 | 

Minä olen itse noin 4-kymppinen ja teinityttöjä kaksikin kotona. Äidin ja tyttären jutut kiinostaa.

Elise H.
12/37 | 

Kauneus, kosmetiikka, talous, säästäminen ja sisustus kiinnostavat aivan erityisesti :)

TVjne
13/37 | 

Nautin eniten tarinoista aikuisen naisen elämästä. Herkkäihoisena luen mielellään myös kommentteja kosmetiikasta. Ilo on lukea blogia, jossa kuluttaminen ja uuden tavaran haaliminen ei ole pääosassa, vaikka aiheena olisikin kauneus tai pukeutuminen.

Äiti, välillä se "urpo"
18/37 | 

Tavallinen arki ja ristiriitatilanteet. Itse olen 53v ja teini 13v, että yhteentörmäyksiä riittää?!

Halejo
23/37 | 

Monenlaiset tarinat arjesta kiinnostavat. Mielenkiintoisia juttuja sinulla onkin ollut! Itsellänikin on aikuisiän aknea, joten etenkin sen tilanteen etenemisestä olisi mukava lukea jatkossakin. Myös erilaiset koko perheelle maistuvat reseptit kiinnostaisivat. :)

AnnukkaH
27/37 | 

Haluaisin lukea blogista siitä mitä teini on oppinut äidiltä ja siitä mitä teini ajattelee äidin kanssa shoppailusta, riitelystä ja muista arkipäivän tilanteista :)

Tiinaliina
28/37 | 

Ruoka, ura/työjutut ja pukeutumisjutut kiinnostavat eniten. Tyttären osalta koulu, kaverit ja elämä ylipäänsä - oma lapsi seuraa muutaman vuoden jäljessä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram