Meillä oli eilen aikamoinen päivä! Venla osallistui Tangonuori-laulukilpailun esikarsintatilaisuuteen Vantaalla, esitti huikean upean Yön kuningatar -tangon ja selvitti kevyesti tiensä semifinaaliin.

Tangonuori on toinen Tangojuniori-laulukilpailun sarjoista. Varsinainen Tangojuniori-sarja on tarkoitettu 8-12-vuotiaille ja Tangonuori-sarja on 14–17-vuotiaille nuorille. 13-vuotiaat, kuten Venla, voivat valita osallistuvatko tangojuniori- tai tangonuori-sarjaan.

Laulukilpailun tarkoitus on luoda estradi, jossa lapset ja nuoret voivat tuoda omia kykyjään esille ja kartuttaa esiintymiskokemustaan. Tuomaristo antaa kilpailijoille myönteistä palautetta ja kannustavaa kritiikkiä.

Tangojuniori-kilpailun arvoja ovat perhekeskeisyys, sosiaalisuus ja kannustavuus. Kilpailu on vuonna 2017 Suomi 100 -juhlavuoden tapahtuma. 

Olen edelleen hämmästynyt ja ihastunut Venlan saavutuksesta. Tyttö löysi itse netistä ilmoittautumistiedot kilpailuun ja piti sinnikkäästi asiaa esillä meille vanhemmille niin kauan, että ilmoittautuminen oli hoidettu pois päiväjärjestyksestä ja intensiivinen harjoitusrumba kisaa varten saattoi alkaa.

Sen jälkeen tyttö lauloi, lauloi ja lauloi. Meillä kaikui Yön kuningatar ilta toisensa jälkeen, ensimmäiseksi koulupäivän jälkeen ja viimeiseksi illalla ennen nukkumaanmenoa.

Loppumetreille toi jännitystä pieni flunssa, joka iski Venlaan loppuviikosta. Ihanat, lämpöiset kevätpäivät houkuttelivat ulkoilemaan vähissä vaatteissa sillä seurauksella, että torstaina tyttö oli kuumeessa.

Vielä lauantaiaamuna Venlan ääni oli hieman käheä, mutta esiintymistilanteessa hän kokosi hienosti itsensä ja esitti tangonsa vapautuneesti, heleä ääni täyttäen koko esiintymistilan.

Laitoin osan Venlan laulusta myös Youtube-kanavallemme. (Tämä ote tosin on viimeisestä harjoituksesta - itse esitys meni mielestäni vielä paremmin!)

Tangonuori-kilpailun semifinaali järjestetään kesäkuussa Seinäjoella.

Pidetään kaikki peukkuja Venlalle!

Blogi myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin | Snapchat (Aino): @ainomarja

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 42-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 14-vuotias Venla on Kirkkonummen kuntalähettiläs, joka näyttelee, laulaa ja kirjoittaa.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat