Muumi kannu ja letut

Tuli viime viikolla kauppareissun yhteydessä ostettua kauan haaveilemani lettupannu. Tänään pannu pääsi testiin ja tulipas hyvät letut jälkkäriksi. Kuvassa oleva Muumi kannu on niin söpö ja kaikin puolin todella kätevä. Me ollaan koko perhe tykästytty kannuun sen vetoisuus on litra ja materiaali muovi. Muotoilunsa takia siitä on helppo pitää kiinni ja kataa pienemmälläkin lapsella. Kannu viehättää yksinkertaisuudellaan ja ihanalla kuvalla sekä läpinäkyvyydellään.Kansi on kans erittäin tiivis ei valu mehut vaikka käntää ylös alaisin on testattu.Oman kannuni ostin Martex verkkokaupasta luulen että myydään myös hyvin varustetuissa tavarataloissa. Kannu on ihanan näköinen ruokapöydän kattauksessa ja tuo samalla kivaa väriä eri värisillä mehuilla.

Lettutaikina: 4dl maitoa , 2rlk sokeria, 3dl vehnäjauhoja, 3 kananmunaa, 2dl vihcyä. Mittaa maito kulhoon ja sekoita kananmunat yksitellen joukkoon vatkaa munien rakenne rikki. Lisää sokeri ja jauhot. Anna taikinan turvota n.puolituntia.Lisää vichy taikinaan vasta vähän ennen paistoa. Vichyä ei ole pakko käyttää mut se tuo rapsakkuutta lettuihin.

                                                                                                                                       

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Henna 35 vuotias perheeseeni kuuluu 5 lasta mies ja koira. Ammattini on Hotelli ravintola ja suurtalousalan perustutkinto.Tällä hetkellä toimitan kotiäidin "virkaa".Blogissani Taikametsän herkkusuu nähdään leipomuksiani ja reseptejä niihin. Lastenvaatteiden shoppailusta valloittavista kuosista sekä käytännön vinkkejä vaatteiden käyttömukavuudesta ja toimivuudesta vuosien ostokokemuksella.

Hae blogista