Leikkimielisyys, mustavalkoisuus ja väripirskeet kuvaavat kotimme sisustusta. Kotileikki oli lapsuudessa haaveilua olla jo aikuinen. Haaveilua ja lapsenmielisyyttä ei tarvitse onneksi lopettaa koskaan.

Tämä suurikuvioinen valokuvatapetti oli rohkea valinta melko pieneen olohuoneeseemme, mutta hyvin se on toiminut, kun muun sisustuksen pitää pelkistettynä.

Veikeä hevonen on kirpparilöytö.

Kehystin Marimekon korteista taulun makuuhuoneeseemme. Love-kyltti muistuttaa hääpäivästämme, se oli hääauton takalasissa.

Löysin makuuhuoneeseemme seinälle tämän puun merenrannasta. Maalasin harmaantuneen puun reilusti ohennetulla valkoisella maalilla.

Myös köydet puun ripustamiseen löytyivät merenrannasta ja sopivat kokonaisuuteen hyvin patinoituneena. Unisiepparin olen tilannut ja se on tehty käsityönä.

Pienet pehmoperhoset olen toteuttanut kankaanpainannan keinoin vanhaan lakanaan.

Keittiön pöllönaulakon alle naulakkoa kehystämään maalasin patinoituneeseen tyyliin laudanpätkät. Virkattu kissa-aiheinen patalappu on siskon tytön käsialaa.

Keittiönpöydän päätyseinässä roikkuu keraaminen tuliaislyhty Kreetalta.

Pienen lehdykkäliinan kynttilän alle olen leikannut rispaantumattomasta mikrokuitumokasta.

Vanha piianpeili on kirpparilöytö, se sai käsittelyssäni mintunvärisen maalipinnan.

Keittiön taulun kuvan kahvikupista kirjan päällä olen ottanut itse filmikameralla ja valmistanut pimiössä.

Tyyny soittelevasta siilistä on löytö Ikean lastenosastolta.

Innostuin tänään piirtelemään kuvan, joka päätyi vessan oveen. Ehkäpä hankin kuvalle kehykset.

https://www.youtube.com/watch?v=Tks7DklHRjU -Ismo Alanko Teholla, Onnellisuus

Kommentit (2)

-iida
Liittynyt28.8.2015

Siis vau(!!) erityisesti tuo kahvikuppi-taulu ja niin suloinen tuo mintun värinen piianpeili. Itselläkin on piianpeili etsinnässä kirppis-kierroksilla. Itselläni oli sellainen valkoinen silloin, kun olin lapsi, ja haluaisin tietysti sellaisen myös Neidille. :) 

TERHILUO
Liittynyt27.8.2015

Kiitti. Kahvikuppitaulu oli vuosia kaapissa piilossa ja löysin sen taas. Jotenkin tuntuu, että kun esim. kirppiksille lähtee bongaamaan jotain tiettyä, niin sitä ei sillon löydy millään. Minä etsiskelin 60-luvun peilipöytää, mutta törmäsin piianpeiliin. Havaitsin sen paremmaksi vaihtoehdoksi tilan puutteen vuoksi. Onnea etsintöihin! :)

Seuraa 

Arjen iloja ja yllätyksiä kissa- ja koirapesueessa sekä luovuuden puuskia. Paljon kuvia, vähän sanoja.