Heipähei!

Sain ystävältäni linkkivinkin tänne Perusta blogi -sivustoille ja tuumasin, että nyt olisi aika toteuttaa pitkäaikainen, vähän jännittävä suunnitelmani blogista. Alku vaatii vähän harjoittelua. Onnistuukohan tämä?

Ajattelin alkuun esitellä itseni. 

Olen kohta nelikymppinen nainen Oulusta. Olen opiskellut parturi-kampaajaksi, artesaaniksi, vaatetusalan muotoilijaksi ja lisäksi olen suorittanut myynnin ammattitutkinnon. Yliopisto-opintoja minulla on taiteen maisteri -linjalta.
Työelämässä olen ollut mm. yrittäjänä vaatetusalalla. Suunnittelin ja valmistin pääasiassa juhlavaatemallistoa naisille. Tällä hetkellä en ole työelämässä, vaan vietän päiviä kotosalla 1,5-vuotiaan corgi-koiran ja kahden kisulin kanssa.

 

Tito-neiti

Harrastan luonnon ja eläinten valokuvaamista, ompelua, piirtämistä, musiikin kuuntelua, kirpputoreilua ja satunnaisesti kuntosalia ja
muuta liikuntaa. Mieheni kanssa olemme innostuneet mökkeilystä ja veneilystä. Asumme 70-luvun omakotitalossa. Sisustaminen on myös hauskaa puuhaa, siinä voi käyttää luovuutta. Tällä hetkellä keskeneräisenä hommana on pienten postimerkkitaulujen valmistus. Odotan kovasti reissua Kreetalle Kreikkaan, jonne olen lähdössä äitini kanssa.

koiruliinimme Dali

Rentoutumishetki ja ikuisen laihduttajan lounas. Viinimarjat takapihan pensaasta.

Zorro-kisu on sitä mieltä, että lukuhetki on päättynyt.

Kommentit (2)

Eveliina - Kodin Kuvalehti
Liittynyt2.6.2015

Hei ja tervetuloa bloggaajaksi Kodin Kuvalehden sivuille! Oli pakko heti kommentoida, kun näin postauksesi: itseltäni löytyy nimittäin kotoa myös corgi, nimeltään Watson. Watson on fluffyturkkinen pembroke, 1,5-vuotias. Se on muuten esiintynyt parissa KK:n nettijutun kuvassakin, vaikkapa täällä. Corgit ovat ihan parhaita tyyppejä!

Antoisia bloggaushetkiä toivotellen, nettitoimittaja Eveliina

TERHILUO
Liittynyt27.8.2015

Kiitos. Watson on supersöpö kuvassa! Minulle Dali on ensimmäinen koira. Lapsesta asti olen haaveillut koirasta ja nyt toteuttanut yhden unelman. :)

Seuraa 

Arjen iloja ja yllätyksiä kissa- ja koirapesueessa sekä luovuuden puuskia. Paljon kuvia, vähän sanoja.