Syksyn myötä elämä muuttuu taas hiukan. Vauva aloittaa toivottavasti silloin osa-aikaisesti tarhassa käymisen (kunhan saamme hänelle hakemamme paikan) ja minä aloitan uudet opinnot, tavoitteenani on ylempi ammattikorkeakoulututkinto. Ala ei sinällään vaihdu, mutta opinnot ovat aiempaa itsenäisempiä. Saa nähdä millainen soppa tässä on vielä nenän eteen tulossa lusikoitavaksi ...

 

Muutokset jännittävät jo valmiiksi, koska järjesteltäviä asioita on paljon. Sama tekniikan ala kiinnostaa todella paljon edelleen, mutta myös työllistyminen mietityttää. Kun työpaikat ovat lama-aikana kiven alla, niin monet 3-kymppiset tuskailevat kovasti sitä, miten työn ja perhe-elämän edes jotenkin saisi yhdistettyä, niin myös minäkin. Vaihtoehtoja ei silti ole lopultakaan kuin yksi: on mentävä päivä kerrallaan eteenpäin ja toivottava, että elämä kantaa!

​​​​​​

​​​​​​

 

​​​​​

 

​​​​​​

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Etelä-suomalainen ihmettelijä ja kahden koirapojan 3-kymppinen emäntä. Rakastan ulkoilua, valokuvaamista ja kaikkea kaunista. Pohdiskelua laidasta laitaan itseäni kiinnostavista aiheista.