3 vuoden ikäinen kännykkäni (ei kuvassa) on alkanut osoittaa hajoamisen merkkejä. Nyt on vielä päällä kova ärtymys, sillä eilen otetut kuvat katosivat, kun puhelin pitkän jumituksen jälkeen poisti "turhia" tiedostoja. Eikä varmuuskopiointi One drive-tilille ollut häiriötilassa toiminut. ?

 

Tyypillistä että näin kävi, onhan puhelin jo vuosi sitten maksettu. Eivät ole älypuhelimet kovin kestäviä laitteita. Ehkä vielä kokeilen tehdasasetusten palauttamista jos saisin vielä hetken armonaikaa. Silti sekään ei auta loputtomiin (tiedän aiemmasta kokemuksesta)  kun puhelin on alkanut usein jumittaa. Kai tässä on uuden puhelimen hankkimista on alettava tosissaan miettiä.

 

Mutta mikä se voisi olla? Tässä tärkeimmät valintakriteerit: muistia olisi hyvä löytyä reilusti ja hyvät kuvausominaisuudet myös, mutta aivan mansikoita en luurista tahtoisi maksaa. Onko teillä lukijat hyviä kokemuksia jostain tietyistä puhelinmalleista?

Kommentit (1)

Eveliina - Kodin Kuvalehti
Liittynyt2.6.2015

Uuden puhelimen hankkiminen on aina yhtä hankalaa puuhaa. KK:n Facebook-kavereilla saattaisi olla tähän vinkkejä, joten jaan tekstisi KK:n Facessa tänään illalla! Terveisin, Eveliina KK:sta

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Etelä-suomalainen ihmettelijä ja kahden koirapojan 3-kymppinen emäntä. Rakastan ulkoilua, valokuvaamista ja kaikkea kaunista. Pohdiskelua laidasta laitaan itseäni kiinnostavista aiheista.