Lehdet ja nettisivustot ovat täynnä vinkkejä siitä, miten pariskunta voi pikkutuhmia puhumalla virkistää seksielämäänsä. Joten siis, aikani tällaisia juttuja luettuani päätin sitten kokeilla sitä itsekin. Ehkä se voisi piristää puurtamiselta tuntuvaa vauvan alulle yrittämistä, jota olemme jo jonkin aikaa koettaneet.

 

Aviomieheni rakastaa jääkiekon seuraamista, joten päätin ottaa siitä maailmasta vaikutteita tuhmien puhumiseen (vaikken mikään suuri tuon aihepiirin asiantuntija olekaan). Ensimmäisenä mieleen muistui Neuvostoliiton arvostetun jääkiekon edusjoukkueen lempinimi Punakone. Aloin muokata siitä mielessäni jotain pikkutuhmaa kutsumanimeä ja jotain asiaankuuluvaa mielestäni keksinkin. Hekuman hetkellä sitten päätin osoittaa nokkeluuteni ja huudahdin miehelleni näin: "Olet sinä aika panokone!"

 

Ja mikä oli lopputulos? Arvatkaa huviksenne! Mies järkyttyi nimityksestä pahan kerran. Sain heti kuulla pitkän puheenvuoron siitä, miten ihmisten esineellistäminen on väärin ja sitä ei saa tässä taloudessa tehdä. Ei edes silloin, vaikka yrittäisikin samalla viitata (huonosti) jääkiekkoon. Selittelyni päinvastoin tuntui pahentavan asiaa. Jääkiekko katsokaas on fanille vakava asia, jonka yhteyteen ei kaikenlainen ilveily sovellu.

 

Sain kuulla mieheltäni tästä möläytyksestäni vielä seuraavana päivänä. Kaikenlaisia parisuhteisiin ja seksiin liittyviä ohjeita (hyviä ja huonoja) maailmassa riittää, mutta tällä kertaa vaihtelu ei virkistänyt. Meillä siis hoidetaan sänkypuuhat  jatkossakin tuhmien puhumisen sijaan entiseen tapaan: suurella hellyydellä ja rakkaudella. Se nimittäin sopii varmuudella meille molemmille ja toimii hyvin. ?

Kommentit (2)

Pii
Liittynyt29.2.2016

Nauran vedet silmissä . Ei en teille, enkä edes hyvälle yritykselle, ehkä vaan sille että parhaat keinota taitaa lopultakin keksiä ihan itse. 

Jokainen voi olla kokki

Tuulentyttö
Liittynyt19.5.2016

Tuo on erittäin hyvin sanottu, Pii! Mukava kuulla, että tekstistä oli sinulle iloa. ?

Jokainen pariskunta varmasti itsekin löytää joitakin toimivia tapoja yhteiselämää varten. Erilaisista vinkeistä voikin ottaa pysyvään käyttöön vain ne, jotka juuri kyseisen pariskunnan tapauksessa parhaiten toimivat. ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Etelä-suomalainen ihmettelijä ja kahden koirapojan 3-kymppinen emäntä. Rakastan ulkoilua, valokuvaamista ja kaikkea kaunista. Pohdiskelua laidasta laitaan itseäni kiinnostavista aiheista.