Ei sille vain voi mitään! Olen pahasti koukussa Kotipizzan pizzoihin. Mikään muu pizza ei nykyään maistu enää juuri miltään, kun olemme miehen kanssa niin tottuneita kuitupohjien rapeuteen ja herkulliseen makuun. Onneksi tämä pahe ei sentään ole viikottainen... ja kotona leivottu kuitupohja on melkein yhtä hyvä. Runsaasti karkeita ja hienoja ruisjauhoja taikinan joukkoon, niin hyvä tulee. Mutta kun ei aina jaksa itse laittaa, niin meillä ovat Kotipizzan etukupongit välillä kovassa käytössä. ?

 

Ja millaisia täytteitä laitetaan? Minulle tulee vaihteleva sekoitus lihaa ja kasviksia (kun jo lapsuudesta tuttu suosikkini Frutti di Mare on pysyvästi poistunut listalta). Ja miehelle aina sama lihainen suosikki. Hyvällä tuurilla herkuteltavaa jää vielä seuraavalle päivällekin jos ei ole valtava nälkä. Ja koirille pienet maistiaiset pizzan reunoista, koska tarkkoja kavereita ei pizzapäivänä hämätä!

 

Millaisia pizzapäiviä teillä vietetään? Mitä täytteitä pizzaan tulee ja kuinka usein herkuttele pizzalla? Itsetehtyä vai valmista pizzaa? Vai käynnistyykö pizzapäivä ensin valintaprisessilla pakastealtaan ääressä? Tuunaatteko pizzaa vielä kotona lisää?

Kommentit (1)

Arjesta Enkeleihin
Liittynyt13.3.2016

Ai nam <3  Itsekin olen laittanut vähän ruisjauhoja ja huomannut, että tuleekin hyvä pohja.  

Kyllä kuvassa oleva palanen näyttää hyvälle.  Ennen tungin kamalasti täytettä, mutta olen huomannut, että vähemmän on parempi.  Ja juusto alle ja täytteet päälle, niin tulee pizzeriamaisempi tulos. 

Taidanpas tutustua sinuun paremmin (ja eiku lukemaan). 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Etelä-suomalainen ihmettelijä ja kahden koirapojan 3-kymppinen emäntä. Rakastan ulkoilua, valokuvaamista ja kaikkea kaunista. Pohdiskelua laidasta laitaan itseäni kiinnostavista aiheista.