Niin monesti miettii kuinka pitäisi muistaa venytellä useammin. Se olisi niin helppoa vaikka televisiota katsellessa. Silti se jää aina liian vähäiselle. Omalla kohdalla varsinkin venyttely olisi erityisen tärkeää, koska olen aina ollut melko kankea. En ole harrastanut ikinä mitään lajia, joka olisi kehittänyt notkeutta tai liikkuvuutta ja senkään vuoksi en ole mistään notkeimmasta päästä. Nyt kun kalenteriini on tullut salipäiviä usemman kerran viikossa, pitäisi muistaa kehonhuolto jotta palautuu ja kehittyy. Olen välillä käynyt venyttely ja rentoutus tunnilla ja se on ollut hirvittävän tehokas ja rentouttava, mutta siitäkään ei ole tullut säännöllistä tapaa.

Venyttely on monella tapaa hyödyksi. Kuntosalillakin liikkeet on helpompi tehdä oikein kun pääsee tarvittaviin asentoihin ilman ongelmia. Itsellä olen huomannut, että takareidet ovat ongelma alueeni ja se vaikuttaa moniin liikkeisiin. Ryhtikin paranee usein kehonhuollon ja liikunnan myötä. Jos venyttelisin useammin niin palautuisin myöskin salitreenistä nopeammin. Esimerkiksi nämä asiat toimivat siis motivaationa itselle. Sitä paitsi olisi kiva opetella seisomaan käsillä ja muita temppuja ja niihin auttaisi kovasti se jos liikkuvuus olisi parempi.

Ehkä nyt kun kirjoittaa asiasta tänne blogiin ei enää voi lintsata siitä. Joten nyt aion vihdoin ottaa itseäni niskasta kiinni ja ottaa kehonhuollon osaksi treeniohjelmaani. Ehkä se, että sen oikeasti kirjoittaa kalenteriin auttaa. Nyt voisin katsoa jotain kivaa ohjelmaa ja kerrankin venytellä samalla.

-Ida

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kaksi kaksosta innostunut ompelusta, sisustuksesta, muodista ja kaikesta itsetehdystä. Paljon valokuvia, diy-vinkkejä ja arkisia onnellisuuksia.