Kun ulkona on pimeää ja sateista, moni meistä keskittyy sisäpuuhiin. Kaamosaika on oivaa aikaa kotoilla: siivota kaappeja ja laatikoita, askarrella ja esimerkiksi ommella, jos sellaisesta tykkää.

Itse olen yllättäen haalinut itselleni tosi paljon kodin ulkopuolisia menoja tälle lokakuulle. Paljon mukavia menoja, ei siinä mitään, mutta hieman hämmästyttää.

Kävimme Venlan kanssa lokakuun alussa askartelukurssilla, viime viikonloppuna I love me –messuilla  ja tänä viikonloppuna olemme menossa kirjamessuille. Useampi blogitapahtuma ja esimerkiksi vaatekutsut jäi vielä välistä, koska joka paikkaan ei vain kerta kaikkiaan ehdi.

Yksi viikonloppu meni kotona sairastaessa, mutta johtopäätös lokakuusta on, että en ole ehtinyt esimerkiksi siivota ollenkaan! Onneksi rakas puolisoni on auttanut ja huolehtinut kodin viihtyisyydestä...

Olen kuitenkin ehtinyt usein ihan ajoissa töistä kotiin, joten eräänä iltana leivoimme kuopuksen kanssa joulun ensimmäiset piparit! Onneksi myös aamu- ja iltalenkit koiran kanssa ovat auttaneet rauhoittumaan.

Jäin miettimään, olenko haalinut itselleni kiireitä, koska pakenen jotain. En kuitenkaan ihan päässyt selville, mitä. Kaikki on niin hyvin.

Ehkä minä vain pakenen syksyn pimeää valoisiin huoneisiin, ihmisvilinään.

Miten sinun lokakuusi on sujunut?

Kommentit (9)

Minna M
2/9 | 

Minäkin haalin ihan liikaa menoja lokakuuksi. Jonkinlainen pysähtyminen ja rauhoittuminen olisi tehnyt hyvää jo aiemmin. Onneksi kuitenkin lähdimme koko perhe lomalle Espanjaan. Tämän loman jälkeen toivottavasti marraskuu on rauhallisempi kuin lokakuu.

HMK
5/9 | 

Rauhoittuminen ei ole pahasta, mutta ei myöskään liiallinen käpertyminen pesään. Lievän masennuksen sairastaneena, "pelkään" syksyä ja sen pimeyttä. Yritän siksi päästä edes pienelle aurinkolomalle ja täyttää illat ja viikonloput tekemisellä, ettei synkkyys iskisi niin pahasti.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram