Pimeänä vuodenaikana riittää juhlia. Ne piristävät kylmää ja synkkää arkea. Kun pistää nokkansa ulos ja lähtee rimpsalle, eikä käperry sohvannurkkaan, välttää alakulon.

Itselläni työrintamalla viime kuu on ollut sangen tapahtumarikas. Työskentelen konsulttina viestintätoimisto Rianno Communicationsissa, ja lyhyen ajan sisällä olen päässyt mukaan peräti viiden, ison tilaisuuden tuotantoon!

Olen aikaisemminkin järjestänyt tapahtumia, mutta siinä taiteenlajissa minulla on vielä paljon oppimista. Tapahtuma kun on voimakas viestintäväline. 

Keskinkertainen ei ole elämys

Olen duunissa ihastuneena seurannut, miten tyylitietoiset kollegani osaavat ajatella tilaisuuden jokaista yksityiskohtaa. Kohderyhmälle sopiva paikka, ohjelma, esiintyjät, somistus, tarjoilut, tuotantokäsikirjoitus – hyvin järjestetyssä tapahtumassa on niin monta liikkuvaa osaa!

Tapahtumissa ei enää ole varaa keskinkertaisuuteen, ja jokaista yksityiskohtaa on mietittävä tarkasti, sillä nykyajan elämysten aikakaudella jokainen meistä on jo kokenut kaiken.  Muistijäljen syntymiseen tarvitaan kokonaisvaltainen kokemus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. On aivan eri asia, järjestetäänkö esimerkiksi tiedotustilaisuus auditoriossa vai jäänmurtajalla. 

Tapahtumassa piste i:n päällä voi olla hivelevän kaunis kakunkoriste, tai viimeinen niitti voi olla vääränvärinen kukka-asetelma.  Ja isoin muutos on se, että tänään kymmenen ihmisen tapahtumaan voi päästä mukaan tuhatpäinen yleisö some-postausten kautta. 

Häät saivat nakkisormenkin askartelemaan

Kollegoja seuratessani omat hääjärjestelyni 14 vuoden takaa palautuivat mieleeni. Se oli tapahtuma, johon minäkin mietin perin pohjin serviettien ja kukka-asetelmien värit. Askartelinpa hääkarkitkin itse, vaikka olen aina inhonnut askartelua!

Siihenastisen elämäni H-hetkessä kaiken piti olla täydellistä. Oli mukavaa, että myös näin jälkikäteen kaikki edelleen tuntuu täydelliseltä. Häistä ei jäänyt mieleen yhtään ikävää muistikuvaa.

Mikä sinun mielestäsi tekee tapahtumasta unohtumattoman elämyksen?

Postauksen kuvat: Kristian Tervo & Rianno Communications

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram