Hyvää vuotta 2017! Raketit ovat häipyneet taivaalle, tinat valettu ja on aika palata arkiympyröihin.

Itselläni on energinen ja levännyt olo. Tuntuu mukavalta aloittaa uusi vuosi.

Meidän perhe juhli vuodenvaihdetta Kajaanissa liikunnallisissa merkeissä. Vietimme aikaa ystäväperheen kanssa ja testasimme Scandic Kajanus -hotellin majoitus- sekä liikuntapalveluita.

Kuva: Scandic
Kuva: Scandic

Kajaani tunnetaan varmaan parhaiten lähellä sijaitsevasta Vuokatin laskettelukeskuksesta. Sielläkin olemme majoittuneet pari kertaa, mutta keskustahotelli voi monella tavalla olla yhtä mukava, eikä ollenkaan häviä aktiviteeteissa.

Scandic Kajanuksen yhteydessä on liikuntakeskus IsoHoo, jonka tilavan kuntosalin käyttö sisältyy huoneen hintaan. Lisäksi hotellin vieressä on Kaukaveden vesiliikuntakeskus, jossa on uima-altaita, 50 metrin vesiliukumäki sekä saunoja.

Kuva: Scandic
Kuva: Scandic

Meillä pulikoiminen vesiliikuntakeskuksessa uudenvuoden aattona on jo melkein perinne. Siitä tykkäävät niin isot kuin pienetkin.

Sisäliikuntamahdollisuuksien lisäksi hotellin edestä lähti tänä vuonna hiihtolatu. Ihan harmitti, että sukset jäivät kotiin... Napsu-koiran kanssa oli kuitenkin mukavaa ulkoilla Kajaaninjoen kauniissa maisemissa.

Majoitumme tilavassa perhehuoneessa, jossa Napsu-koira sai yöpyä parinkympin lisämaksua vastaan. Pienet asiat jättivät visiitistä hyvän mielen: lemmikki sai esimerkiksi vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä oman lahjakassin, jossa oli kakkapusseja ja puruluita.

Tein tänä vuonna vain yhden uudenvuodenlupauksen. Sen pitäminen ei ole mahdotonta, ja oman hyvinvoinnin sekä jaksamisen kannalta sen toteutuminen olisi hirmu tärkeää:

Lupaan pitää kiinni säännöllisestä liikunnasta: ulkoilen päivittäin koiran kanssa yhteensä tunnin verran ja lisäksi harrastan 2-3 kertaa ryhmäliikuntaa tai salitreeniä viikossa.

Miten sinä vietit uutta vuotta? Teitkö uudenvuoden lupauksia?

P.S. Onnittelut, nimimerkki Riiti! Voitit kosmetiikkapaketin blogini arvonnassa! Laitoin sinulle sähköpostia.

Blogi muualla somessa:
Facebook | Twitter Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | Blogit.fi  | Google+ | YouTube | Snapchat @ruuhkavuodet

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram