Tämä talvi on ollut ensimmäinen aikoihin, kun minua ei ole pakkasella palellut!

Yksi syy onnelliseen tilanteeseen on tädiltä perimäni palttoo. Toisen näet tämän postauksen kuvissa.

Eksyin viime syksynä ensimmäisen kerran Fida lähetystorin myymälään ja sen jälkeen olen poikennut siellä useammankin kerran. Minähän olen kierrätysfriikki, ja erityisesti viime aikoina olen havahtunut asian tärkeyteen.

Sitä paitsi ainakin siinä Fidan myymälässä, joka on lähellä meidän kotia, on aina yksi rekki täynnä aivan ihania, persoonallisia vaatteita. Siinä on monia retrovaatteita suoraan kirjavilta 60- ja 70-luvuilta - sellaisia uniikkikappaleita, joita ei henkkamaukalta löydä!

Fida on kotimainen hyväntekeväisyysmyymäläketju, jonka tuotoilla tuetaan kehitysmaita. Ostin tämän paidan eräällä reissulla, jolloin mukaan tarttui myös käsilaukku, mekko ja vähän muuta. Hankintojeni yhteishinta oli vajaat pari kymppiä.

Tämä villapaita on käsinneulottu. Harvinaista herkkua minun kaltaiselleni poropeukalolle, joka ei saanut edes villasukkia alakoulussa valmiiksi.

Villapaita vietti ensin viikon verran muovipussiin käärittynä pakastimessa, jotta siitä tuhoutuisivat mahdolliset pöpöt sun muut. Sen jälkeen olen käyttänyt sitä tyytyväisenä sekä töissä että vapaalla.

Tässä asussa minulla on lisäksi Venlalta lainatut farkut, jotka ovat Lindexin luomupuuvillaa sekä vanhat avokkaat, jotka ostin pari vuotta sitten työmatkalta Tanskasta supermarketista.

Millaisia vetimiä sinä olet käyttänyt kylmällä kaudella?

Blogi muualla somessa:
Facebook | Twitter Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | Blogit.fi  |  YouTube | Snapchat @ruuhkavuodet

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram