Puolison pukeutumistyyli saattaa olla tulenarka elämän osa-alue. Se on jotain hyvin henkilökohtaista ja jotain sellaista, jota ei mielellään toisen mieliksi haluaisi muuttaa.

Äitienpäivän ja ystävänpäivän aikoihin lehdissä usein annetaan vinkkejä miehille vaimojen toivomista vaatelahjoista. Jutuissa vilisee pitsiä, pörrösukkaa, punaista, vaaleanpunaista ja monenlaista tavallisempaa sekä ei-niin-arkista vaatekappaletta.

Olen ollut mieheni kanssa yhdessä pian 22 vuotta. Vuosien varrella pukeutumistyylini on muuttunut monta kertaa niin kuin minä itsekin.

Täytyy myöntää, että en valitse vaatteita ensisijaisesti miestäni miellyttääkseni vaan miellyttääkseni itseäni. Haluan, että vaatteeni ovat mukavat, persoonalliset, mielellään laadukkaat ja eettisetkin.

Kun minulla oli jonkinlainen "keski-iän kriisi" viitisen vuotta sitten, mietin millaisena puolisoni minut näkee. Olenko hänen silmissään vanheneva, keski-ikäinen kottarainen, joka etäisesti muistuttaa sitä 19-vuotiasta tyttöä, johon hän rakastui 90-luvun puolivälissä?

Pari vuotta sitten sain mieheltä lahjan, joka lämmitti. Täytin silloin 40 ja yllätyksekseni hän osti minulle lahjaksi tämän kivan, kuvissa näkyvän hameen.

Laitoin hameen taas hiljattain päälleni töihin ja mukavat ajatukset valtasivat jälleen mielen. Hame on mielestäni persoonallinen, hauska, jotenkin erilainen ja ihanan pehmeä sekä joustava.

Tämän hameen kautta puolisoni mielestäni kertoi, että en hänen mielestään ole ainakaan mikään tylsä ja väritön tanttara. Käyttäessäni tätä hametta tunnen itseni mielenkiintoiseksi ja kauniiksi.

Se oli ihan paras syntymäpäivälahja, monta kertaa parempi kuin vaikkapa ruusukimppu.

Oletko sinä saanut puolisoltasi vaatteita lahjaksi?

P. S. Blogimme nimi muuttuu ensi viikolla! Nimenvaihdos on ajankohtainen, koska blogin tärkeä toimija on nykyään tyttäreni Venla, varsinaiset ruuhkavuodet alkavat olla isojen koululaisten kanssa ohi, eikä tälle uraäidillekään ura enää ole arvojärjestyksen kärkipäässä. Pysy linjoilla - uusi nimi paljastetaan pian kivan arvonnan kera!

Blogi muualla somessa:
Facebook | Twitter Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogit.fi  | YouTube | Snapchat @ruuhkavuodet

Kommentit (2)

Tiia k
1/2 | 

Mekko on ihana ja ajatuksella annettu. Hmmm. Burberryä olen saanut, ponchoa, huivia, käsineitä, sitten erilaisia käsilaukkuja, etenkin työmatkoilta, joten voisin vastata kyllä, vaikka aika harvakseen vaatelahjoja on tullut. :) Kivaa viikonloppua <3

C
2/2 | 

Mun mies ostelee mulle useinkin paitoja reissuista (käy melkein viikottain työmatkoilla ulkomailla). Mies on ihan loistava ostamaan mulle vaatteita, ne on just mun tyylisiä ja värisiä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram