En ole tehnyt lahjatoivelistoja, koska en tarvitse lahjoja. Silti tulevat pyhät yllättäen herkistivät mielen ja herättivät seuraavanlaisia toiveita.

Kunpa joululomalla

  • Ei olisi pakkoja. Saisi oikeasti rentoutua ja tehdä mitä huvittaa.
  • Maailmalta ei kuuluisi enää yhtään uutta pelottavaa uutista. Ajat ovat niin levottomia, että joulurauhaa osaa todella arvostaa, jos sellainen vallitsee.
  • Sataisi lunta. Pääsisi hiihtämään.
  • Olisimme kinastelematta, niin lapset kuin aikuisetkin. Pitkä, tiivis yhdessäolo enimmäkseen ahtaissa sisätiloissa merkitsee, että tämäkään ei ole itsestäänselvyys. Mutta ehkä olemme kasvaneet ihmisinä ja osaamme tällä lomalla välttää turhat kitinät?
  • Ehtisin lukea vähintään yhden kirjan, mielellään monta.
  • Osaisin herkutella kohtuudella niin, ettei joulun jälkeen olisi kauhean ähky ja turvonnut olo.
  • Saisin akut ladattua niin, että täynnä uutta virtaa jaksaisin porskuttaa töissä aina pääsiäiseen saakka. (Silloin minulla on seuraavan kerran lomaa.)

Mitä sinä toivot joulunajalta? Onnellista Joulua kaikille blogini lukijoille! 

 

Kommentit (2)

Tiia K
1/2 | 

Sydämellistä joulua teidän perheelle ja ihana se joululista. <3 Meillä on kaikki lasten toivomat jääneet jonnekin verkkokaupan ja postin ihmemaailmaan. Flunssaa pukkaa, kämppää hujanhajan, olo ruokkoamaton. Mutta ukkeli on ahkerana käynyt kaupat, muiden paketit sain eilen aikaiseksi ja tänään ukkeli hakee vielä verkkokauppa lahjojen tilalle jotain pientä meidän tytöille. Joulu on nyt tiukassa, mutta se tulee kuitenkin.

Halaukset <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram