KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Yhteistyössä Lasten Keskus.

Tänä vuonna on Sibeliuksen juhlavuosi, sillä on kulunut 150 vuotta suuren säveltäjämestarin syntymästä. Juhlavuoden kunniaksi Lasten Keskus on julkaissut lapsille suloisen kuva- ja musiikkiteoksen nimeltä "Soiva metsä – Jean Sibeliuksen matkassa". Se kertoo säveltäjästä hänen lapsenlapsensa näkökulmasta.

Sain kirjan arvioitavaksi blogini kautta ja luin sen tietenkin heti Hessulle ja Hipulle. Kuuntelimme lukiessamme kirjaan kuuluvaa CD:tä, jossa on Sibeliuksen rakastetuimpia kappaleita.

10-vuotias tyttäreni, joka on jo varsinainen sanaseppo, suostui kertomaan opuksesta omin sanoin teille blogini lukijoille:

Meillä oli koulussa Sibelius- konsertti, joten kirja sopi hyvin teemaan. (Tosin myöhästyin konsertista, kiitos huonon kelin.)
Äiti tuputti kirjan syliini keskeyttäen auvoisen Akkari- hetken.
- Lukisitko sen, niin voisit vaikka vähän kirjoittaa mun blogiin siitä? 
Suostuin, ja tässä nyt ollaan. No, rakastin kuvitusta ja varsinkin sitä kuvaa, jossa tyttö painaa sormen suulleen ja käskee lukijan olla hiljaa, koska Janne-pappa kuuntelee radiota.
Kun Äiti luki Hessulle kirjaa ääneen, kuuntelin toisella korvalla musiikkia, ja päätin, että haluan kuulla konsertissa Valse tristen. Se kuulosti kivalta. 
En niin kauheasti pitänyt siitä, kun Aino kertoi Sibeliuksen elämänkertaa, muu oli ihanaa!Katri Kirkkopelto taitaa olla tästä lähin lempikuvittajani, kuvitus oli paras mitä olen missään kirjassa kohdannut! (Tuo oli minulta paljon sanottu, olen piintynyt kirjatoukka joka on lukenut satoja kirjoja.)
Ainoa juttu, minkä haluaisin vielä tietää, kuka Sibeliuksen lapsenlapsista kirjan tyttö oli?
Koulun konsertissa puhuttiin ” Sibeliuksen hittibiiseistä” mikä tuntui lähes pöyristyttävältä. Ne ovat sinfonioita hyvänen aika!
Ja vastaus sille, joka haluaa tietää, kuulinko sen Valse tristen. En kuullut, kun tulin, se oltiin jo ehditty soittaa.

Soiva metsä  jaetaan kaikille Suomen alakouluille vuoden 2015 aikana. Kirjan kuvitus ja teksti ovat Katri Kirkkopellon käsialaa. Kuvakirja sisältää cd:n, jolla sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian esittävät Sibeliuksen tunnetuimpia teoksia.

Osallistuin taannoin kirjan julkisustilaisueen Helsingissä. Tein tilaisuuden jälkitunnelmissa vlogiini Vlogiaan pienen videon, josta saa esimakua kirjan musiikista.

 

 

https://vlogia.com/videot/1110/soiva-metsa-teoksen-julkistustilaisuudessa

 

 

 

Mikä parasta, Lasten Keskus antoi minulle mahdollisuuden arpoa blogini lukijoiden kesken kolme tällaista kuva- ja musiikkiteosta! 

 

 

Vastaa tähän postaukseen ja kerro, mitä mieltä olet klassisesta musiikista, niin olet mukana arvonnassa! 

Vastaa siis tähän postaukseen ja ilmoita, monellako arvalla olet mukana arvonnassa. Muistathan ilmoittaa myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden!

Arvonta päättyy 16.2. klo 21. Sen jälkeen ilmoitan onnelliset voitttajat.

 

Arpaonnea kaikille kirjojen ja musiikin ystäville! 

--------
This year we celebrate the Finnish national composer Jean Sibelius who was born 150 years ago. As a part of the celebration Lasten Keskus has published a wonderful book about him. In the book there's also a CD which includes some of the most loved pieces of Sibelius. I read the book to my 10 and 7 year old children and we listened to the CD a the same time. My 10 year old daughter who's very keen on writing wanted to write a review of the book in my blog.
Lasten Keskus gave me an opportunity to organize a lottery of three books. If you follow my blog in Blogger you have one lot. If you also follow my blog in BloglovinBlogilistaFacebook, InstagramTwitter or Vlogia, you will have two lots.
If you in addition share this lottery via your blog or Facebook, Twitter or Instagram, you will have three lots.

Good luck!
 

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Blogger | Facebook | Twitter | Instragram | Bloglovin, | Blogilista | vlog @Vlogia.

 

Kommentit (5)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram