Kuva:SaladPride-blogi.

 Yhteistyössä Kustannusosakeyhtiö Moreeni

Muistathan osallistua blogissani arvontaan, joka on käynnissä huomenna klo 20 asti! Arvon blogini lukijoiden kesken kolme upeaa Salaattia! -kirjaa!

Salaattia! -opuksessa on 260 tuoretta ja maukasta salaattia, yksi vuoden kullekin arkipäivälle. Kirjan tekijä on koonnut, valokuvannut ja syönyt niistä jokaisen lounaaksi työpaikallaan oman pöytänsä ääressä.

Teos syntyi, kun Lontoossa työskentelevä David Bez rupesi valmistamaan lounaansa omassa toimistossaan. Kolmen vuoden aikana syntyi runsas ja vaihteleva valikoima helppotekoisia ja terveellisiä salaatteja.

 Vastaa tähän postaukseen niin olet mukana arvonnassa:

Ilmoita monellako arvalla olet mukana arvonnassa. Muistathan ilmoittaa myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden.

Jokainen, joka on kommentoinut aikaisempaa tätä arvontaa koskevaa postaustani, on jo mukana arvonnassa, eli uutta kommenttia ei tarvitse jättää.


Arpaonnea!

-----

Please don't forget to take part in the lottery which is on until tomorrow 8pm in my blog. You might win a terrific Salad Love cookbook!

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Blogger | Facebook | Twitter | Instragram | Bloglovin, | Blogilista |  Blogipolkuvlog @Vlogia.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram