Olin eilen pikkupoikamme kanssa kotosalla. Ekaluokkalainen meni maanantaina vielä hieman toipilaana kouluun, mikä ei ollutkaan ihan viisasta. Koulupäivän jälkeen yskä yltyi yöllä niin, että päätimme eilen aamulla jättää pojan kotiin lepäilemään.

Pieni Lintu -blogissa viikon Makro Tex -haasteen teemana on tällä kertaa helmikuu. Haasteen ensisijainen tarkoitus on inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia makrokuvia, mutta vanhojakin kuvia voi käyttää, eikä kuvien välttämättä tarvitse edes olla makrokuvia. 

Kävin keskipäivällä viemässä roskat ulos ja tavaraa varastoon. Poika katsoi lastenohjelmia ja minä näpsin samalla muutamia kuvia. Kun isä tuli kotiin, vaihdoimme hoitovuoroa ja lähdin metsään lenkille. Päivä oli harvinaisen aurinkoinen ja leuto ollakseen helmikuuta.

Tulevatkohan pakkaset vielä takaisin? Minusta se olisi kivaa. En ole vielä ehtinyt kunnolla hiihtämään...

Uraäidin Ruuhkavuodet

Uraäidin Ruuhkavuodet
Uraäidin Ruuhkavuodet
Uraäidin Ruuhkavuodet
Uraäidin Ruuhkavuodet
Uraäidin Ruuhkavuodet
Uraäidin Ruuhkavuodet
 Uraäidin Ruuhkavuodet

P.S. Muistathan osallistua ihanan lastenkirjan arvontaan aikaisemmassa postauksessani - aikaa on maanantaihin 16.2. klo 21 asti! 

-------
My son was sick yesterday and I stayed at home taking care of him. Around midday I popped out of the house to empty the rubbish bin and to take some quick photos for the Makro Tex challenge launched by Pieni Lintu blog with the theme February. Later on when my husband came home I went out to the forest to get some exercise. The day was exceptionally warm and sunny considering that's it's only February now.
Please don't forget to take part in the lottery which is on until Monday the 16th February in my blog. You might win a sweet children's book about the Finnish national composer Jean Sibelius.


Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Blogger | Facebook | Twitter | Instragram | Bloglovin, | Blogilista | vlog @Vlogia.


Kommentit (5)

1/5 | 

Ihania kuvia, tykkäsin keinusta, siinä oli jotakin taikaa. Kaikki kuvat sopivat mainiosti haasteeseen, puunsilmut enteilivät kauniisti kevättä, usein ne ovat liiankin ajoissa, koska vielä ei ole aika.

2/5 | 

Kiitos kommentistasi! Keinukuva on miellyttänyt aika montaa kommentoijaa. Jännä juttu, en olisi uskonut. Itse taas tykkäsin näistä kuvista ehkä eniten noista puunsilmuista. Kiinnostavaa, miten eri kuvat puhuttelevat eri ihmisiä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram