©Uraäidin Ruuhkavuodet

Meillä oli tosi mukava äiti-poika-matka Tukholmaan! Matkaseuralaiseni sai päättää tämän postauksen - kenties hieman yllättävän - otsikon. Koulukaveri on antanut hänelle lempinimen Cheek-jäbä (joko poitsun "viileän" olemuksen tai musiikkimaun mukaan) ja sehän piti sitten laittaa matkakertomuksemme nimeksi.

Lähdimme perjantai-iltana reissuun, kolusimme laivan (ja erityisesti sen leikkipaikat) läpikotaisin, söimme ravintolassa ja painuimme nukkumaan. Lauantai kului hurvitellen Gröna Lundin huvipuistossa. Oi ihanan lämmintä ja aurinkoista - Tukhomassa oli jo ihan kesä...

Reissussa tuli herkuteltua oikein urakalla, niin laivan ravintoloissa kuin huvipuistossa. Ja herkuttelu jatkui vielä tänään kotona äitienpäivä-brunssilla heti palattuamme. No, huomenna on edessä paluu arkeen myös herkkujen suhteen.

Tässä alkumaistajaisiksi muutamia matkakuvia. Seuraavilla kuvilla osallistun jälleen Scavenger Hunt Sunday -valokuvahaasteeseen. Kirjoittelen blogiin myöhemmin vielä lisää reissustamme.

Scavenger Hunt Sunday -haasteen teemat ovat tällä kertaa:

  • Sweet
  • Little
  • Five
  • My Walls
  • TGIF

Little
©Uraäidin Ruuhkavuodet
TGIF

©Uraäidin Ruuhkavuodet

My walls 
©Uraäidin Ruuhkavuodet
Sweet (weather and desserts)
©Uraäidin Ruuhkavuodet
 ©Uraäidin Ruuhkavuodet

©Uraäidin Ruuhkavuodet
©Uraäidin Ruuhkavuodet

©Uraäidin Ruuhkavuodet
©Uraäidin Ruuhkavuodet
Five (Mother Day gifts)
©Uraäidin Ruuhkavuodet
Miten teillä vietettiin äitienpäiväviikonloppua?

---
I did a small trip to Stockholm this weekend with my 8 year old son. The trip was absolutely lovely: the weather was sweet in Stockholm, we had fun on the boat, spent the Saturday in Gröna Lund amusement park and enjoyed good food in the restaurants of the boat. The trip made me realize how little my son still is and yet how great company!
We arrived back home this morning and celebrated Mother's Day with the whole family. I participate in Scavenger Hunt Sunday with the photos above.

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Blogger | Facebook | Twitter |

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram