Joku on saattanut huomata jo, että tuolla blogini oikeassa laidassa ei enää ole laatikkoa Flower festival in Tallinn, Estonia
// Kuva ei liity mitenkään postauksen sisältöön. Näpsäisin sen kesäkuussa Viron-matkallamme Tallinnassa, jossa oli kukkafestivaali.//

Ensi viikolla alkaa stten arki omalta osaltani maanantaina, kun palaan töihin. Lapsilla alkaa koulu torstaina. Katselin tuossa syksyn harrastusaikatauluja ja arjesta näyttää tulevan tiukemmin ohjelmoitu kuin koskaan! Eipä mikään kumma, kun meillä on vielä tuo koiranpentukin, joka tuo omat aikatauluhaasteensa.

Sitä ennen nautitaan viikonlopusta! Tänään oli ihana, aurinkoinen kesäpäivä. Toivottavasti huominen ja sunnuntai ovat yhtä leppeitä...

Mukavaa viikonloppua sinullekin!

---
You may have noticed that a box directing you to Kaksplus blog portal has disappeared today from the right column of my blog. I left the portal today. I am planning to join another blog portal in which the audience is closer to my age and in a more similar stage of life than I am. However, nothing has been confirmed yet. Therefore more will be continued on that later...
In the meanwhile please keep following my own domain www.ruuhkavuodet.net I registered the domain secretly sometime in spring.
This is my last holiday, on Monday I'll return to work. Let's enjoy the weekend!

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Blogger | Facebook | Twitter | Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | Google+

 

Kommentit (21)

1/21 | 

Mietinkin liittyessäsi KaksPlussalle, että onko sinne tulossa enemmänkin isompien lasten vanhempien blogeja. Minä olen välillä miettinyt blogiportaaleja, onko niistä iloa ja hyötyä, mitä ne toisivat bloggaamiseen. Nyt tuntuu, että on hyvä olla näin, ihan vain itsekseni ja kotikutoisesti bloggaavana, silloin kun huvittaa ja ilman bannerimainoksia (en pidä niistä blogeissa). Nyt on näin, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa voi olla toisin, en vielä voi tietää. Mitä sinä koet saavasi blogiportaalista?

Meillä arki on kevyesti alkanut eli minä ja mies ollaan jo aloitettu työt, minä lähinnä suunnittelutyöllä ja muutaman tunnin työpäivillä. Aurinkoisia näyttävät tulevatkin päivät olevan ja koulut alkavat suorastaan helteessä. Mukavaa viikonloppua!

2/21 | 

Oo, mua jännittää mihin meinaat liittyä! Kaksplussan blogeja en jaksa lukea vaikka taaperoelämä onkin ajankohtaista, haen blogeista jotain muuta kuin vauvajuttuja. Sinun blogi onkin ainoa tuonne kuulunut, jota luen. :)

3/21 | 

Onnea uudelle blogiuralle, silloin aluksi minäkin ihmettelin hieman tuota portaaliasi, kun niin tiukasti yhdistin Kaksplussan vauva- ja taaperojuttuihin. Hieno homma, elämä rullaa eteenpäin ja tuo mukanaan aina kaikkea kivaa uutta :)

4/21 | 

Eipä ole käynyt mielessäkään käydä lukemassa Kaksplussan muita blogeja; niin onnellisesti "vaippa-ajat" takana :)
Mua kiinnostaa lukea enemmän blogeja, jotka kertoo kaikesta ihmiseloon liittyvästä ;)
Tuo teidän uusin perheenjäsen on tietty aika ihana näin koiraihmiselle :)
Mukavaa arkihärdellin aloitusta sinne! Täällä sama edessä :)

6/21 | 

Onnea uuden edessä ja olen samaa mieltä - en oikein osannut minäkään sinua tuonne Kaksplussan yhteisöön sijoittaa;)
Tsemppiä maanantaille - täällä yritetään orientoitua myös töiden alkuun!
Sitä ennen - aurinkoista ja rentoa viikonloppua!

7/21 | 

Täälläkin paluu arkeen ensi viikolla. Koululaisella alkaa täällä meillä koulu päivää aikaisemmin eli keskiviikkona ja neidit menevät reilun kahden kuukauden tauon jälkeen päiväkotiin. Kauhulla odotan taas niitä kiireisiä aamuja. Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua ennen arjen pyöritystä.

10/21 | 

Paljon tsemppiä teille arjen pyöritykseen! Minulla kiirettä pitää enemmän iltaisin koska lapsilla on harrastuksia viitenä päivänä viikossa ja minä yritän kuljettaa useimmat illat. Olen siitä onnekas, että isä vie lapset neljänä aamuna eli minun osalleni lankeaa vain yksi aamuhärdelli! :D

12/21 | 

Ihanaa että olet voinut aloittaa työt kevyesti nyt, kun kelit vasta lämpenivät!
Minusta on mukavaa kuulua blogiportaaliin, sillä se tekee jotenkin bloggaamisesta tavoitteellisempaa. Lisäksi uusi portaalini tulee koordinoimaan kaikki kaupalliset yhteistyöt eli mun ei tarvitse käyttää niihin aikaa. Toki on myös mukavaa saada bloggaamisesta pieni korvaus, kun kuitenkin käyttää paljon aikaa ja vaivaa blogiin.

13/21 | 

Kun luin vastauksesi, tajusin miksen (ainakaan nyt tällä hetkellä) mitään blogiportaaleja ole edes ajatellut. En tavoittele blogillani taloudellista hyötyä, kirjoittelen lähinnä omaksi (ja toivottavasti myös lukijoiden) iloksi. Joitain arvostelukappaleita olen saanut kirjoista, mutten tavoittele yhteistyökampanjoita tms. En lyö mitään lukkoon, etteikö jossain vaiheessa voisi olla toisin, mutta nyt mun pääsatsaus on yrityksessä ja sen toiminnan kehittämisessä, ei omassa blogissani.

16/21 | 

Hauskaa kuulla :) Joo, mun blogi ei oikein ole tyypillinen perheblogi, kun kirjoitan niin paljon muustakin. Ihanan meidän uusi, karvainen perheenjäsen tosiaan on Tsemppiä arjen aloitukseen! =)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 42-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 14-vuotias Venla on Kirkkonummen kuntalähettiläs, joka näyttelee, laulaa ja kirjoittaa.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat