Heinäkuu meni ohi jotenkin aivan huomaamatta. Suurimman osan kuukaudesta olin töissä mutta aktiviteettia riitti.

Kuvittelin töissä, että olisin hiljaisena aikana vain hieman järjestellyt papereita, arkistoinut ja siivonnut kaappini. Vähänpä tiesin: hiljainen aika ei missään vaiheessa koittanut, vaan hommaa riitti ihan normaaliin tahtiin loppuun asti. Lisäksi vapaa-ajalla liehuimme siellä sun täällä - maalla, Porissa ja eri paikoissa ystäviä tapaamassa.

Touhukkaan alkukuun jälkeen tuntui ihan mukavalta, että alkoi loma ja jäimme kotoilemaan koiranpennun kanssa. Pennun mukanaan tuoma työmäärä vain yllätti. Alkuaika on ollut kuin pikkuvauvan ja taaperon kanssa yhteensä: ylimääräistä siivoamista, pyykkäämistä, ruoanlaittoa ja pikkuisen vahtimista.

Tänään lähdimme kotityöleiriä pakoon mummoloiden lihapatojen äärelle vielä viimeisen lomaviikkoni ajaksi. Matka meni hienosti - selvisimme yhdellä pissa- ja yhdellä kakkatauolla ja muuten perheen pienimmäinen nukkui rauhallisesti koko viiiden tunnin automatkan ajan.

Collage about my July - www.ruuhkavuodet.net

Tein kollaasin Instagramissa heinäkuussa julkaisemistani kuvista. Osallistun kuvilla Pieni Lintu -blogin kuukausikollaasihaasteeseen. Kuvista huomaa, että kurja sää ei ole oikeastaan haitannut, kuukauteen on kuitenkin mahtunut monta mukavaa hetkeä. Tosin kesähaavelistaltani suurin osa jutuista on edelleen "suorittamatta", mutta ehtiihän sitä tulevina kesinä, jos on oikeat kesäkelitkin.

Itse asiassa sen jälkeen, kun pentu tuli taloon, ei ole paljoa ehtinyt säätä huomatakaan. Ylipäätään omaan napaan tuijottaminen ja netissä surffaaminen on tämän elämänmuutoksen myötä vähentynyt, mikä on pelkästään hyvä juttu.

Mitähän alkanut uusi kuukausi tuo tullessaan? Puolentoista viikon kuluttua meillä alkaa erilainen arki, kun palaan töihin, pentu jää kotiin ja lasten koulu alkaa. Kuinkahan se meiltä alkaa sujumaan?

Oletko jo itse täysillä valmis arkeen? Tuoko se sinulle uutta vai solahdatko takaisin tuttuihin kuvioihin?

---
The past July was surprisingly hectic, busier than normally. For the whole month I was waiting for the quiet time to begin at work but it never did. In addition we also traveled and did many things during the evenings and weekends. 
At the end of the month I started my summer vacation and the things got even more hectic when the puppy dog arrived in the house. It's been almost like having a newborn baby or a toddler at home - the amount of extra cleaning and keeping an eye on the little one has surprised me!
With this photo collage I take part in the photo collage challenge of Pieni Lintu blog.
However, I think this is a good change. I've had less time to stare at the mirror and to worry about the lousy summer weather. In fact I haven't even had time to notice what the weather has been like.
After the next week we will return to the everyday routines when the kids will go back to school. I'm wondering what it will be like now, that we have this new member in the family.
Do you have plans for August?

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Blogger | Facebook | Twitter | Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | Google+

Kommentit (13)

1/13 | 

Minä odotan intoa puhkuen arjen alkamista. Tunnen, että minulla on valtava duuniflow ja odotan, että pääsen suunnittelemaan syksyn kursseja. Minun kohdallani syksy jatkaa osittain samaa, tosin töitä minulla on sovittuna reilusti enemmän kuin esim. viime syksynä oli (joka oli yrittäjyyteni ensimmäinen syksy). Mindfulness-ohjaajaopintoni jatkuvat ja lokakuussa aloitan vielä uudet opinnot ja niistä olen tosi innoissani. Opiskelen lasten tunnetaito-ohjaajaksi ja siitä odotan myös omaa kasvuprosessia ja syvempää tutustumista omiin tunteisiin.

Mukavaa viimeistä lomaviikkoa! Itse aloittelen töitä sillä ajatuksella, että en tee ihan täysiä päiviä vaan jätän aikaa myös mahdollisille uimaretkille tms. lasten kanssa, sillä taitaa olla kesän paras viikko sään puolesta tulossa.

3/13 | 

Mieheni oli töissä heinäkuun. Nyt elokuussa on pari viikkoa lomalla. Tää ei ole enää samanlaista kuin kesäkuun rentoilu Espanjassa, vaan pikkuhiljaa valmistaudutaan arkeen. Minä olen vielä vuoden kotona, mutta kohta alkaa pyöriä harrastukset, kerho ja koulu. Mukavaa Elokuuta!

4/13 | 

Mieheni oli töissä heinäkuun. Nyt elokuussa on pari viikkoa lomalla. Tää ei ole enää samanlaista kuin kesäkuun rentoilu Espanjassa, vaan pikkuhiljaa valmistaudutaan arkeen. Minä olen vielä vuoden kotona, mutta kohta alkaa pyöriä harrastukset, kerho ja koulu. Mukavaa Elokuuta!

5/13 | 

Mieheni oli töissä heinäkuun. Nyt elokuussa on pari viikkoa lomalla. Tää ei ole enää samanlaista kuin kesäkuun rentoilu Espanjassa, vaan pikkuhiljaa valmistaudutaan arkeen. Minä olen vielä vuoden kotona, mutta kohta alkaa pyöriä harrastukset, kerho ja koulu. Mukavaa Elokuuta!

6/13 | 

Ihanaa että voit olla vielä vuoden kotona! On myös tosi järkevää että valmistaudutte jo arkeen. Minä olen yrittänyt tolkuttaa koululaisille että pitäisi jo alkaa mennä ajoissa nukkumaan, kun ensi viikolla alkaa koulu, mutta naputus kaikuu kuuroille korville... :P

10/13 | 

Arki rysähtää päälle minulla heti huomenna. Sähköpostien perusteella näyttäisi, että heti ei ole mitään tulossa niskaan. Lasken sen varaan, että ainakin ma-ti ehtisin juoda kahvit ja lounastaa rauhassa ;)

Keksin itselleni hyvän kannustimen huomisaamuksi. Räjäytimme koko kodinhoitohuoneen sisällön olohuoneeseen. Oikeastaan ihan kiva lähteä siistiin työpaikkaan ja jättää mies järjestelyhommiin :D :D :D

Mukavaa viimeistä lomaviikkoa sinulle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram