Juuri kun ehdin hehkuttaa halpahintamyymälöiden ja kirpputorien autuutta tajusin, että en ole esitellyt vielä blogissa erästä vaatekaappini aatelista: laadukkaasta villakankaasta tehtyä talvihousupukuani!

Minulla on oikeastaan vain neljä laatuvaatetta, jos tiukkoja ollaan: yksi bleiseri (joka pääsee blogissa estradille myöhemmin), Gerry Weberin housupuku jonka yläosa on yhdessä tämän postauksen kuvista, tämä talvihousupuku sekä toinen kevät- ja kesäkauteen sopiva housupuku, jonka myös esittelen erikseen myöhemmin. Tätä villakangaspukua lukuun ottamatta kaikki muut olen saanut äidiltäni, joka on tyylitietoinen, laatua arvostava leidi (toisin kuin tyttärensä).

Ostin tämän housupuvun Töölöstä keväällä 2012 erään kivijalka-boutiquen loppuunmyynnistä. Olin tuona päivänä juuri saanut kuulla, että pääsen nykyiseen työpaikkaani ja sen kunniaksi päätin hieman hemmotella itseäni.

Uraäidin Ruuhkavuodet

Uraäidin Ruuhkavuodet

Puku on saksalaista merkkiä Uraäidin Ruuhkavuodet

Uraäidin Ruuhkavuodet
Uraäidin Ruuhkavuodet

Tämä puku odottaa nyt kaapissa ensi talvea. Oletko sinä jo laittanut villavaatteesi talviteloille?

-----
I had just blasted about cheap second hand clothes in my blog when I realized that I haven't presented the crown jewel of my wardrobe: my pantsuit made of wool. I bought it in 2012 when I had just heard that I'd be nominated to my current position at work. The brand of the pantsuit is Sinclan, German origin.
The theme of MakroTex challenge this week in Pieni Lintu -blog is Textile. I think wool is worth a blogpost. It's warm but it breathes, it doesn't crease and looks good in any condition.
Have you already packed up all the woolen clothes for next winter?

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Blogger | Facebook | Twitter | Instragram | Bloglovin, | Blogilista |  Blogipolku | vlog @Vlogia.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram