Käytettyjä vaatteita voi ostaa kevyellä omatunnolla. Hankin suurimman osan vaatteistani netin kauppapaikoista, kirppareilta ja UFF:lta.

Ne vaatteet, jotka ostan uusina, ovat yleensä marketeista. Silti en tunne itseäni resupekaksi, eivätkä muutkaan ole alkaneet garderoobistani huomautella.

Olen esitellyt halpislöytöjäni toisinaan täällä blogissa ja saanut hyvän vastaanoton. Moni bloggaaja esittelee vain uusia merkkivaatteita. Teen hyvillä mielin tästä poikkeuksen.

Kuluneen kevään aikana en ole tehnyt paljoa kierrätyslöytöjä, mutta jotain sentään. Ostin tämän KDK-merkkisen mekon uuden Zadaa-nimisen kännykkäsovelluksen kautta. 

Innostuin kokeilemaan palvelua luettuani siitä muutamasta blogista. Palveluun syötetään omat strategiset mitat ja sovellus etsii muiden käyttäjien joukosta kroppaasi sopivia "kaksoisolentoja". Kaupat hoidetaan noutamalla tai postin välityksellä.

Mekko ei istu täydellisesti ja vasta sen saavuttua huomasin, että helma pitäisi ommella, mutta ei sen hintakaan päätä huimaa: 6 euroa postikuluineen. Mekko on puuvillaa.

Ihastuin alun perin mekon kivaan kuviointiin. Tehtyäni ostoksen tulin kuitenkin heti katumapäälle, sillä aloin ihmetellä mihin minä tarvitsen pitkään aikaan hihatonta mekkoa.

Sitten tajusin, että voisin pukea mekon alle pitkähihaisen trikoopaidan ja paksut sukkikset. Mielestäni ihan mukiinmenevä asu vaikka töihin.

Mekossa oli yllättävän hauska, rypytetty miehusta ja takapuolelta paljastui toinen kiva yllätys: selkäpuolella vetoketju oli tarkoituksella jätetty näkyviin. 

Mekko on alun perin ostettu Britanniasta, netissä toimivasta KDK-nimisestä tukkukaupasta. Uskon, että laatuvaate siis, tai eipähän ainakaan mikään hongkongilaistekele.

Oletko sinä tehnyt viime aikoina onnistuneita kirppisostoksia? 

Kommentit (2)

-iida
Liittynyt28.8.2015

Minähän tunnustaudun kirppisten suurkuluttajksi! Nyt on menossa 2 kk:n mittainen ostolakko-kokeilu. :) Parhaita kirppislöytöjä itselleni on ollut Guessin uusi, vielä alkuperäisin hintalapuin varustettu olkalaukku ja samalla reissulla kotiutin itselleni myös maastonvihreän kevättakin 5 eurolla.

Mekossa on minun silmäänikin todella kaunis kuviointi ja pidän tuosta harmaan sävystä. Ehdottomasti 6 euron arvoinen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 42-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestintäkonsultti. 13-vuotias Venla on Kirkkonummen kuntalähettiläs, joka näyttelee, laulaa ja kirjoittaa.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää keski-ikäisen ja teinin elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!
Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram